BEN & JERRY'S ÖPPNAR GLASSBAR I KALMAR!

Haha, jag saknar faktiskt bloggandet en aning så tänkte väll ge det hela ett nytt försök som så många gånger. Ändringar skall dock ske, bl.a ska jag försöka få upp en ny header, är ju varken 17 år eller blond längre så det kan behöva fräschas till.


Idag har jag varit trött hela dagen,inte bra! Men min handledare för dagen, Annika, har även hon varit lite vimsig genom att höja fel platta på ugnen (jag vet att ni skratta ihjäl er) och hälla salt i mat som inte ska ha det.
Jag gjorde även ett lyhört genombrott på min praktik genom att låta dörren gå i baklås (alla gör vågen) och stod därför och bankade i dryga 2-3 minuter med paniken smygandes runt hörnet. Tänkte, "Hur i alsin dar ska jag kunna överleva natten på detta trånga utrymme?" Men medans jag tänkte på det och bankade så var det äntligen någon som hörde mig :D Stod där och var oerhört glad över att Stefan inte jobbade idag, en riktigt snygg och söt kille. Hade han varit den som fått kalla på vaktmästare och skit så hade jag tamejfan skämts ihjäl mer än jag redan gjorde. Väl ute hade dom flesta fått nys om min lilla skandal och frågade om jag fick panik osv. Med ett leende och ett framtvingat skratt lät jag folk veta att jag var okej.
Imorn har jag sista praktikdagen på sjukhuset (jobbar i köket som gör mat till patienter) och det är blandade känslor. Skönt att slippa gå upp 05.15 på vardagarna och ta bussen innan 7. Men jag kommer sakna alla underbara och roliga människor som jobbar där.

Fick idag reda på i Barometern att BEN & JERRY'S SKA ÖPPNA EN BUTIK I KAAAAAAAAAAAALMAR! Jag dog, fick andningssvårigheter och lyckorus på samma gång. Fråga mig inte hur kombinationen var möjlig för det vet jag inte själv. Dock vet jag vart jag kommer hänga största delen av sommaren.

Nu ska jag och min söta papput eventuellt dra förbi My Simonsson och lämna försenad present men även åka förbi City Gross för att bunkra upp med färsk frukt till kvällen!!!

RSS 2.0