HELGENS GÅNG



En skön helg avklarad. Sov ut riktigt länge idag, 11.35 för att vara exakt. Den tiden kanske inte är länge för er andra, men för mig är en faktist det :P Jag tog ledigt från allt vad jobbigt heter och därför blev det ingen direkt uppdatering i bloggen, sry för det ;)
Bussen hem från skolan i fredags var lite rolig. Jag gick på samma buss som ett av mina ex och blev därför lite småfnissig, han såg så liten och hjälplös ut. Jag tror nog att han såg mig men jag orkade inte vara den som sa hej, han har alltid varit så jävla nervös varenda gång jag träffat hnm. Till slut blev jag trött på det och dissade hnm, sönt det. Iaf, i närheten av MAXI så går Elin & Pontus på bussen. Hon sätter sig ner och synar sedan bussen och får syn på mig. Jag satt mig långt bak  bussen, orkade inte med hnm. Hon vinkar till mig och ger mig ett leende, jag vinkar tillbaka. Elin har satt sig mitt emot mitt ex och hon har inte en aning om det.
Jag skickar ett sms till henne, hon tar upp mobilen, läser det, tittar kritiskt på mitt ex, flinar och svarar tillbaka med ett klockrent sms. Vet inte om jag vågar skriva det här om det nu skulle vara så att ngn jag känner som känner mitt ex läser bloggen. Man vet ju liksom aldrig. Fyfan vad jag gillar dig Elin <3


Under kvällen på fredagen gick jag och mina föräldrar på bio. Senast vi gick på bio var väll första Narnia filmen så det var några år sedan :P Eftersom jag är väldigt musikalisk av mig och älskar att sjunga så har det här med musikaler blivit lite av min grej. Finns det då ngn bättre film just nu är Mamma Mia?

Personligen hade jag nästan lite högre förväntningar på låtarna. Dom hade kanske kunnat släppa lös lite mer och sjunga lite mer jämnt så att det på så vis hade sätt proffsigare ut och att dom sjunger i samma takt. Jaja, utöver det var filmen helt okej. Det är ju en musikal i sig och den är väldigt bra gjord.
En sak störde jag mig dock på. Vi vet ju alla att denna filme ger "Sverige-feeling" och att Stellan är med i den. Men dom som förövrigt i andra länder sätter sig och kollar på filmen och inte har en aning om vilka ABBA är och att det är en svensk med i filmen, hur ska dom kunna fatta varför det är en svensk flagga på Stellans båt?
Dom nämner inte Sverige eller svenska ngn gång alls i filmen, jaja. Detta kanske lät rörigt men det är ju en svensk flagga på Stellans stora båt och han bryter ju inte specieltl mkt i filmen heller.
Okej, ni som inte fattar texten, hoppa över det jag skrivit nu för tycker själv att det kan vara lite oklart i det jag säger :P

Idag blir det väll en visit till KU (Kyrkans ungdom) och se vad som händer, ska duscha innan och sedan får vi se när jag komemr hem. Men nu ska jag käka, Ciao!

MATTE....

Idag har vi haft matte i "skeppet". Bläähh vad tråkigt det är med seg matte :P Man får typ välja om man vill jobba på G, G+ eller G++ nivå. Jag tänker absolut inte ta högra än G xD
Började 10.05 idag så dagen har väll gått hyffsat snabb ändå. Imorgon tror jag att vi ska få våra kock-kläder. Hoppas det, för då känns allt på riktigt.
Idag fick vi 2 nya tjejer i klassen. Ida och Sandra heter dom. Ytterligare 2 dubbelnamn blir det. Alltså jag menar att vi har redan 1 Ida och 1 Sandra och nu blev det dubbelt av dom namnen. Jag vet inte riktigt vad jag fått för intryck av tjejerna. Men nu har vi liksom blivit en klass och så ska det helt plötsligt komma 2 nya och försöka passa in. Vi har inte heller fått ngn direkt presentation av tjejerna. Ida hade tydligen innan gått på HR i Nikkies klass så hon hade valt LP som förstahandsval men inte kommit in. Guud vad skönt att jag kom in under den preliminära intagningen och den senaste intagningen som berättade att jag kommit in. Jippie, då var man glad!
Imorgon börjar jag normal tid igen och så får jag inte glömma bort att jag ska träffa Manne innan jag börjar, men det kommer inte bli mer än 10 minuter eftersom jag börjar 8.10. ( Ska träffa hnm vid 8 )

ÅÅÅÅÅHHHHHH, damp på MTV som laggar just nu. Iaf på min tv!!!

SLUTADE TIDIGT IDAG



Som ni kan läsa i rubriken så slutade jag alltså tidigare idag. Hade bara idrott på morgonen och så blev datorkunskapen & svenskan inställd. Snacka om att man blev på lite bättre humör. Jag, Molly och Anton gick därför in i matsalen och åt innan vi stack hem. Det var ngn väääldigt kryddig köttfärs och krokanter, eller vad det nu heter. Det var ganska okej, har inte varit ngn supergod mat på Jenny än, lite synd tkr jag.
Annars har det väll inte hunnit hända så mkt annat under denna dag. Jag hade sovmorgon till 10.00 idag och imorn har jag sovmorgon till 10.05. Skönt som fan!
Nu är det även bestämmt att jag ska ha APU på City Gross med Essin i min klass. Dom har ju ett bageri på CG och det är där vi ska vara vecka 37. Fan vad jag ser fram emot det! :D
Jag börjar kl 06.00 och då väntar typ alla anställda utanför CG-ingången.
Nästa vecka ska vi ha "klassens dag" och hitta på ngt riktigt kul med klassen. Det ska fan också bli skitkul.
Det konstiga är att vi inte har fått ngn läxa alls och jag har gott i skolan nu i 1 vecka och 1 dag. Så lång tid tog det inte ens på högstadiet innan man fick första läxan. Jaja, soft är det ju :) Vi har mest haft genomgångar i bageriet med maskiner och det ju.


Nu ska jag lyssna musik på MTV, Ciao Bellos!

LÄNGTAR!!!


KLÄDER FRÅN H&M



Har för drygt 1 timme sedan beställt två st supersnygga tröjor från H&M.

Dessa två snygga tröjor ska alltså i slutet av nästa vecka få pryda min garderob. Kan vara lite svårt att se hur den svarta tröjan ser ut, då får man väll helt enkelt ha en sån bra skärm som jag har xD.

Tröja nr 1:  En tröja med pointellstickning och knytband i midjan. Lös krage och kort ärm. 149:-

Tröja nr 2:  V-ringad modell med trekvartslång ärm. Ribbstickade kanter. Gråmelerad färg. 249:-


Nu lämnar vi H&M fashion och går ist in på Vanessa Hudgens nya musikvideo. Kollade på den för en stund sen och blir lite förvånad. Jämför man med de andra 2 videorna hon har gjort så är hon mkt blygare än i den senaste. Hade tänkt mig en hemlighetsfull musikvideo man inte skulle orka kolla på pga den skulle vara trist. Icke. Här dansar hon och flörtar med killar som aldrig förr. Låten handlar väll egentligen om att ha kul och dansa, men att hon skulle "döpa" den till "Sneakernight" var väll lite otippat. Tankar om själva låten...lite tråkig kanske för att vara Vanessa. Om hon nu har vuxit så mkt som det påstås i videon, varför inte välja en lite mer vuxensöt video? Jag ser Ashley Tisdale göra en video som denna, inte Vanessa. Hon har ju alltid, i filmerna som på röda mattan, varit lite halv-blyg. Jag har svårt att avgöra om hon har förändrats så eller om det bara är i denna videon hon vill verka intresant. Okej, ska inte klaga så mkt, hon gör ju faktist sitt bästa. Man ser ju lite fram emot High School Musical 3 när den kommer ut på bio. Eftersom att jag gillar att sjunga så har låtarna i dessa filmer funnits på mina läppar i ett bra tag nu och jag är redo för nya låtar. Hoppas dock att Vanessa inte har blivit för stöddig nu när hon gör rollen som Gabriella, vore synd.

Efter ett ganska långt inlägg om videon, här har ni den!

Vanessa Hudgens med låten "Sneakernight":

HELG



Nu har man fått sin efterlängtade helg. Tänkte berätta lite om vad som hänt i skolan under de 2 dagarna som jag inte uppdaterat.

Torsdags:

Vi fick träffa 2:orna och bakade hela eftermiddagen med dom. Vi blev indelade i grupper om fyra och det var tre stycken 2:or i varje grupp. Jag, Sandra, Angelica och Anton var i en av grupperna. Vi fick Ellen, Jonathan & ngn tjej jag inte minns namnet på, tyvärr. Jonathan var en rolig prick, men verkade inte veta så mkt vart olika saker fanns xD
Tjejerna var dessvärre mkt bättre på dom delarna. Vi fick baka olika grejer vid olika stationer. Vår station bakade kanelbullar.....jippie.... Jag hade hellre varit den gruppen som fick kleta runt med chokladbolls-smeten. Det såg inte så frestande ut när det var "deg" men sen såg dom ut som chokladbollar ^^
Efter bakningen fick vi hjälpa till med att doppa cockostoppar i mörk smält choklad. Chokladen var fan skitvarm. Jag skrattade åt Jonathan när han doppade i chokladen för han tyckte det var så jävla varmt. Jag tänkte att det kunde ju inte vara så varmt som han antyder med sina lidande läten. Så när jag väl stoppat ner min "topp" i chokladen fick jag tillbaka det jag sagt. Det var fan VARMT! Jag måste ha gjort samma läten som Jonathan för han frågade mig några sekunder senare " Det var inte varmt va?" Och då fick jag svara "Jo, en aning xD"
Det konstiga var att när vi var färdiga med det vi hade gjort så var nästan ingen sugen på att fika efteråt. Blev jättemånga grejer kvarlämnade. Jag ångrar lite dock att jag inte smakade en chokladboll men det lär vi ju göra fler gånger framöver.

Jag verkligen ÄLSKAR klassen! Jag vet att det kan låta tjatigt men kan inte släppa det. xD

Fredags:

I fredags var det dags att prova kock-kläder. Det gick ganska bra. Dock är jag lite rädd att byxorna sitter åt lite för mkt, men man får bara se till att inte bli smällfet under dessa tre åren xD.
Men jag tror inte det lär hända för vi var ju inte ett dugg sugna på fika efter vi hade bakat med 2:orna.
Vi började även med riktiga lektioner under fredagen. Kändes skönt! Vi har bara kört namnlekar och proppat i oss information ända sedan tisdagen. Vi gick bara igenom lite grejer på matten och gjorde en diagnos. På engelskan och svenskan gjorde vi heller i och för sig ingenting men vi snackade lite engelska och gick igenom vad vi skulle göra inom ämnena. Vi har än så länge sjukt bra lärare. Nu vet jag ju inte hur idrottsläraren är och livsmedelskunskapsläraren är, men det lär ju visa sig :) Det är iaf tusen gånger bättre lärare på Jenny än på Barkestorp!

Det är faktist lite kul att gå till skolan nu. :O
Jonathans roliga rektion till min tröja jag hade på mig under torsdagen: "Lyssnar du på Dead by April, det är det inte många tjejer som gör!" Då skrattade jag fan, han blev lixom väldigt förvånad xD

Ciao!

SKOLDAG 2 :D



Herregud, gillar verkligen klassen och skolan. Idag var det inmatat med massor av information igen. Vi kommer inte ha vanliga lektioner förrens på fredag efter lunch.
Imorgon ska vi få baka med 2:orna på LP så det blir intressant att få se dom. Tror nästan inte att jag vet om jag känner ngn där. Kanske.
Busskortet fungerar även det som det ska. Jag var inte så van vid att åka buss själv innan, men nu är det piece a cake. Verkar vara skiitsnälla lärare iaf. Vet ju inte direkt hur alla är eftersom vi inte har haft några direkta lektioner än.
Hela måndagen ska vi vara i köket och halva tisdagen. Goosh, gillar vårt schema faktist xD

Nu orkar jag inte skriva så mkt mer, ska väll ta ngt att käka.

Slänger in en video åt er innan jag pyser. Låten "Just Dance" med Lady Gaga.

FÖRSTA SKOLDAGEN



 

Första skoldagen avklarad! Jag tycker faktist om min klass måste jag säga! Nu går man helt plötsligt i gymnasiet. Det känns konstigt liksom. Iaf, fick bra kontakt med dom flesta, utom 2-3 tjejer som inte pratade med ngn.
Vi började med att samlas i samlingssalen på Jenny och sedan blev Livsmedel uppropade först xD Alla "scannade" oss från topp till tå, fanns ju några hundra människor där inne. Iaf, vi gick igenom en massa och fick våra busskort. Sen gjorde vi ngn konstig lek som gick ut på att alla hade en fråga om sig själv och så skulle man fråga alla en massa frågor för att kunna fylla hela pappret. Svårt att förklara men jag har kört det några gånger förr.
Har egentligen en massa att berätta men är så jäävla trött just nu så jag kortar ner hela dagen ist. Jag brukar ju i vanliga fall skriva rätt långa inlägg xD
Finns 5 killar i klassen, varav 2 st verkar helt ok att snacka med.
Finns många tjejer också som man kan snacka hur lätt som helst med fast jag bara kännt dom i ngn dag.
Det är väldigt många som pendlar till skolan från Öland, Emmaboda och ngn från Mönsterås.
Fick vårt schema idag också. Det är lite fram-och-tillbaka med det där, men jag tror jag kan skriva imorgon vilka tider vi börjar och slutar. Inte var det tidigt iaf -,-


Nej, nu ska jag coola ner framför Ugly Betty eller ngt annat på tv:n. Ciao!


SKOL-ÅNGEST



Ja, nu har min skol-ångest börjat ta plats i kroppen. Njuter för fullt av sista lediga dagen. Och lite spänd är man ju, ska ju faktist träffa den nya klassen imorgon. Dock känns det ju lite skönt att man känner några iaf. Jag börjar vid en sjuk tid!!! 8.10 är då vi ska vara samlade på Jenny Nyström. Vadfan, kl 8 liksom!!!! Hoppas verkligen vi får bra tider under dagarna och iaf några sovmorgnar lite då och då annars pallar jag fan inte. Om 3 år kanske jag står där med min studenthatt på huvudet, låter den flyga upp i luften och stortjuter när man ska lämna klassen och bli vuxen. Hoppas det blir bra "samspel" som jag hade med förra klassen.
Har funderat över att det helt klart vore bra om hela sverige kom överrens om att 1 september alltid ska vara dagen då man börjar skolan, oavsätt om det är en lördag eller söndag xD Lätt att komma ihåg och det blir lika för alla.
Ja, tänk om det faktist kunde vara så, lika för alla. Det vänder sig i magen på mig, men samtidigt är jag spänd över hur det kommer vara. Hur kommer jag tolka och dömma personerna jag ser. Kommer jag "klicka" med ngn direkt, alltså ngn som passar mig som klasskompis. Har massor av frågor och funderingar i huvudet och hoppas bara att allt går som jag hoppas på. Det är ngt riktigt speciellt med det där att börja GYMNASIET! Snart är jag myndig och ska förväntas hitta ett jobb, flytta hemifrån och gå ut på krogen. Allt händer under ett och samma år, just 18! Känns så iaf! För att inte tala om körkort.....spooky det där.


Idag har jag varit i stan med pappa för mamma hade inte tid att hänga med. Vi hittade iaf en snygg Björn Borg-väska, axelväska. Den kmr jag vara riktigt nöjd med känner jag. Drog in en sväng till H&M och hittade en cardigan och en grå bolero. Har ju panik för vet inte riktigt vad jag ska ha på mig tomorrow. Blå jeans och mina vita rebook skor, men sen vet jag inte så mkt mer :S Vill ju inte vara för mörk i färgerna för man vill ju liksom bli sedd. det lutar åt att jag tar på mig en rosa tröja över en lätt t-tröja under men vet inte. Usch, hatar sista minuten grejer för jag blir så stressad av det. Känns som att jag inte har ngnting att ha på mig, men full garderob har jag iaf.....skumt....


Usch, verkligen mindre än 24 timmar kvar nu....ångest, ångest, ångest, ÅNGEST!
Men, men, det SKA gå bra! xD

VIDEOBLOGG FRÅN IGÅR :D

Jag lovade ju att skriva förut, håller alltid vad jag lovar ;) Haha, nästan iaf :P Igår innan vi slocknade på min soffa så hann vi med att ladda upp en videoblogg. Det är den första som hamnar här, tror dock inte jag kommer att lägga upp vbloggar på mig själv för sånt är inte kul. Iaf, angående klippet så blev det lite halvtokigt xD

I början cyklar det förbi 2 tjejer vi känner och då går Amanda där med kameran i högsta hugg och gapar om Pier i Simple Plan. Givetvis var vi tvugna att sänka kameran, annars hade tjejerna trott att vi var typ galna eller ngt. Senare står det en kvinna i fönstret och glor på oss, vi skyndar oss därifrån! Efter detta tar det ett tag, men vi passerar iaf en annan människa som Amanda känner. Till råga på detta är det också väldigt mörkt så det är inte sååå många procent av filmen där ni får se våra ansikten, men ta vara på dom tillfällena! Denna vblogg blev dessutom ganska lång, men hoppas på att den går att glo igenom iaf xD

Här har ni den iaf, änjojjj people!!!!


EN HELT NY HEADER :D

Åååååhhh, nu äntligen har jag fått till min nya header. Amanda hjälpte mig oerhört, tack som fan för det :D
Besök hennes proffsblogg nu!!! -----> emofilten
Amanda sov ju över hos mig och vi vanade upp idag runt 12.50. Fast det var ändå rätt tidigt eftersom vi gick och la oss runt halv 4 xD
Jag berätta lite mer senare för nu kommer mina kusiner och dom låter och väsnas så det lär inte bli mkt bloggande då.

Bye så länge xD

BOWLING AGAIN



 

Dagens planer:

*Invänta Emofilten som kommer runt 15-tiden.
*Ta buSen in till stan.
*Gå från centralen till en "rolig" affär.
*Ta oss till bowlinghallen för lite boowling.
*Efter bowlingen, donken.
*Ta oss hem, kanske? :S



Just det, måste bara visa denna enorma vårtbitare vi hade utanför huset. Höll på att kliva på den stackaren :/ Men måste säga att han var lite vidrig faktist :S



WIIIEE :D LP08 IS THE SHIT!!



 

Yes!!! Tack vare min kompis Cissi så vet jag nu hur min klass ser ut. Orkar dock inte skriva upp dom eftersom att nobody från min klass förmodligen läser bloggen. Vet dock att vi är 22 st i min klass. Har en liten förtitt hur några av dom ser ut. Är du där bakom skärmen smart så vet ni vad jag menar xD
2 Av killarna ska väll se rätt hyffsade ut, good, good!
Idag har jag då varit hos Cissi och vi har schnackat lite. Gick ju då in på Dexter och vips så fanns hela min klass där uppradad. Får inte glömma att skriva här sen på bloggen vad jag tyckte om folket, första intrycken och så. Faaaan, jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! 4 dagar kvar nu ju så det börjar dra ihop sig verkligen.
Riktigt spänd och en aning nervös. Men jag tror faktist det ska och kommer gå skitbra xD

Besök gärna min väns nya blogg wtf!!-----> Emofilten!!


HAHAHAHA, måste bara lägga in ett jävligt konstigt men skitkul klipp!!! Allvarligt, det är inte många klipp jag garvar till men fyfan vilken jävla go kille som kan bjuda på sig själv sådär xxxxD


Haha, kräftskiva tonight mit meine familie. Byye

BACK TO SCHOOL?



Nej inte riktigt än va? Börjar skolan det 19:de. Idag bar det av till Ölands Köpstad för att införskaffa det sista inför just skolan. Hittade ytterligare en mapp och så en bra miniräknare. Hittade även 2 par jeans, kul, kul ;). Sitter just nu och kollar på "The 40 year old virgin". Haha, man skrattar ju inte lite till den filmen. Tycker nästan lite synd om hnm xD
Annars har dagen inte varit fullt så händelserik, har ju regnat här. Eller det har rättare sagt SPÖREGNAT!
Haha, pappa och jag satt på köpstaden och kollade på 3 killar vid ett "Telenor xpress-stånd" när de försökte få tag på folk. De nästan pekade på personerna de skulle få kontakt med. Otroligt många stannade ändån. Själv har man Tre xD Funkar faktist jättrebra, priserna är väll helt okej.
Har kollat runt på lite gymnasie-hemsidor idag, läst på lite mer om min linje osv. Kan faktist inte fatta att jag snart börjar gymnasiet. De sista tre åren i "skolan". Fast jag tror just nu att jag kommer börja jobba direkt efter gymnasiet. Jag orkar verkligen inte med skolan mer efter det. Men det är så jag tycker just nu, klarar jag dessa tre år bra så kanske jag rent av vill fortsätta plugga, who knows.
Just det, helt plötsligt är min blogg 1 månad. Okej, inte mkt att hurra för men jag tycker tiden bara runnit iväg :S
Jaop, nu blir det väll att lugna ner sig lite så man lättare kan somna tonight.


Booouuuttscchhaaa!!! Vi höres!

ETT LITET KLIPP xD

Haha, måste bara lägga in detta lilla klipp som spelades in under övernattningen med Amääända.
Det är inte helt lätt att vara säker på kvällen, själva i ett hus ngnstans i Sverige xD

Leave a comment if you would like 2.


GRATTIS SOTIS :D

Idag fyller min älskade kanin Sotis år. Inte vilken ålder som helst, han blir hela 7 år! Det är oerhört mycket för en kanin, de brukar väll bli 10 tror jag.

Tänkte ägna hela inlägget åt min lille skatt.

Detta är min absolut bästa och närmaste vän i hemmet. Låter konstigt att prata så om en kanin, men han är verkligen helt otrolig! Vi har hnm löst inomhus så han får springa mkt fritt. På så sätt rör han sig väldigt mkt dagligen, han utforskar nya grejer varje dag i vårt hus. Vissa grejer stannar han och tuggar på, andra nosar han och "buffar" på. Han har sitt lilla "bo" på toaletten på nedervåningen, där det alltid är ljust för hnm och varmt. Dessutom slipper man ligga med oron att det kan krypa in ngt djur hos hnm och skada hnm. Jag är väldigt överbeskyddande xD
Vi har lärt hnm lite grejer genom åren. Han "går på låda", alltså han varken kissar eller bajsar utanför sin toalett.
Han vet vilka som tillhör familjen. Säger man tex "gå till sofie" så går han fram och nosar på mig. När man bär hnm ibland så hoppar han upp på axlarna så han efterliknar en fågel. Ibland gör han små lyckohopp rätt upp i luften, han är lite wild and crazy ;) Han har ett eget litet tält, ett sånt djurtält man kan köpa till hundar & katter på IKEA. Tja, han trivs skitbra med det iaf. Han går in och lägger sig där och blundar när han får chansen.


Jag har varit med om 7 härliga år med denna lille solstråle (som även kan ha sina sämsta dagar). Det finns inte ord för hur mkt han har varit och är där för mig när jag verkligen behöver. Ibland när allt känns åt helvete, brukar jag lyfta upp hnm, gå upp till mitt rum, lägga mig i sängen och sova med hnm. Han ligger där på min arm och jag tror jag hört hnm snarka några gånger xD Efter några timmars sovande är man alltid på gott humör igen, han är ett riktigt lyckopiller för mig. Jag kommer ihåg för 7 år sen när jag såg hnm för första gången. Kan ju rent av berätta historien om hur Sotis "blev till" xD

Jag hyrde en svart hankanin på en 4H-gård i Kalmar några veckor över sommaren år 2001. Vi tog hem hnm och allt kändes spännande. Min kompis Hanna hade också en kanin, en hona som hette Pärlan. Vi bestämde en dag att de skulle få träffas. Sagt och gjort, Hanna kom med sin Pärlan över till mitt hus och upp på mitt rum. Vi satt i sängen och lät dom häsla på varandra. I några minuter var det helt lugnt, men efter ett tag flög min hyrkanin upp på Pärlans rygg och juckade. Hanna och jag trodde att de lekte och hade kul så givetvis lät vi dom göra så. Allt var över på 30 sekunder och efter ett tag gick Hanna hem med Pärlan. Några veckor senare, när vi hade lämnat tillbaka Sotis så kom Hanna och ringde på dörren. Hon berättade att Pärlan hade fått ungar över natten. De hade inte haft några misstankar alls att hon skulle ha ungar. Iaf, hon fick 6 st ungar tror jag det var. Vi fick köpa en av dom, det var inte svårt för mig att välja vilken jag ville ha. Sotis var minst av alla och helsvart, precis som sin pappa. Därför var heller inte namnet svårt, vi bestämde att döpa hnm efter sin pappa som också hette Sotis.

Och nu än idag har jag lika kul med hnm som den dagen då han blev vår. Du är som min lillebror, det syskon jag aldrig haft. Du kan vara underbart gosig ibland och andra stunder blir man arg för att du biter på skolböcker osv.  Men jag har älskat dig sedan day one! Älskar din närhet och hur din mjuka mysiga päls luktar :D

Nej, nu fortsätter hans födelsedag med mkt myyzz & gooos :D

Älskar dig mer än allt annat, du har verkligen gjort mitt liv bättre!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RÖRIGT



Dagen har varit lite halvrörig. Saker som bestäms, saker som avbokas.
Idag var det tänkt att det skulle bli simhallen. När vi kom dit var skiten under renovering.
Öppnar inte förrens den 20:de. Jippie. Tänkte för en gång skull att man skulle
slappna av med lite simning. Jag mår bra i vatten då man är fri att röra sig hur man vill.
Det blev alltså lite ändrade planer. Pappa och jag fick tänka snabbt vad man annars
kunde göra. Då kom han på idén att vi kunde åka och bowla. Så det var att bege sig mot bowlingbanorna ist.
Kan ju inte erkänna att jag är speciellt bra på en bowlingbana :/
Pappa vann....det är allt jag säger xD
Ja och 5 minuter innan vår tid var färdigspelad ser jag plötsligt hur en gestalt uppenbarar sig i rummet.
En gestalt jag minst anat skulle visa sig i en bowlinghall.
(Var berädd nu Amanda) Snygg-Mackan!!!!!!!!!
Vad fan gör han där liksom?! :S
Snygg-Mackan är en hiphopar-kille som mer eller mindre hänger i Lindsdals "inneställen" såsom pizzerior och ica-affären.
En kille som inte ens är i närheten av snygg och som är ganska icke omtyckt xD Röka är hans hobby...och brumma runt på moped UTAN HJÄLM! Amagaaaad, vad cool han är!!!

Efter bowlandet hade det slutat regna ute, finally. Så det blev sedan en tur hemåt. Nu sitter jag här med värk i fingrarna, det är ju inte smärtfritt med bowling.
Just det.....1 jävla fucking vecka kvar!
Nästa tisdag kommer jag vara påväg till ett nytt liv. En ny skola, nya vänskapskretser, ny miljö, nya möjligheter och en massa annat.

Jag är:

1, Bara lite skraj inför skolan än så länge.
2, Fullproppad med nya skolgrejer. Har senast införskaffat mig en mycket fin svart mapp. Lär dock behöva fler än en xD
3, Ganska trött på detta depression väder. Kan man verkligen kalla detta för en sommar?!
4, Glad för att min älskade lille kanin Sotis fyller 7 år idag, ska göra ett litet inlägg om hnm senare idag.
5 Slappt klädd idag, har ganska lösa jeans, en vit oerhört pösig tröja och håret uppsatt i två toffsar. Känner mig mer eller mindre som en hiphopare....inte bra.


Det var allt för nu, skriver som sagt mer sen!

GJORT STAN OSÄKER



Kom hem för drygt 1 timme sen från stan. Träffade superhärliga Joanna och vi snackade och hade kul. Jag älskar verkligen människans personlighet. Vi lär umgås fler gånger sen, hon har ett hjärta av guld. Fick höra lite dirty stuff om några människor och så käkade vi på donken xD Har inte käkat där sen jag åkte till Sälen i Mars, kändes lite ovant att se nyheterna de fått in. Den där Big Deal-grejen de "fått in". Blev iaf en cheese burgare och lite pommes. Träffade även min förra klasskompis Nikkie som var inne med ngn annan tjej, trevlans, trevlans.
Växlat mellan regn, sol & blåst här i Kalmar så har varit lite osäkert med vädergudarna.

Kvällens planer är inte riktigt bestämda än, men blir nog att njuta av sommarlovet hemma.


Bye, Bye, Folks

MORGONENS LÅT



Dagens planer blir att träffa Joanna inne i stan. Har inte umgåts med henne sen Springbreak 31 Maj och såg henne senast i lördags inne i stan så det ska bli mkt kul. Tror jag ska leta efter bra mappar nu när jag endå är inne i stan. Undra om man verkligen behöver en mapp till varje ämne. Jag får börja att köpa så många som jag har råd med, inte säkert jag kan köpa med än en xD


Lägger in en video nu som jag såg för första gången på MTV för en stunds sen.
Låten heter "I kissed a girl" med Katy Perry.


YTTERLIGARE 2 STADSFESTDAGAR



Hejsan everyone, förlåt för att jag inte skrev igår, jag hade faktist inte tid xD

I fredags var jag och pappa och kollade på Sanna Nielsen som sagt. Givetvis hade jag förväntningar med hennes underbara röst, men att hon skulle låta så otroligt bra live förvånade mig positivt. Hon hade verkligen kontakt och samspel med publiken och även fast det var tusentals av folk där så kändes det endå litet och intimt. Jag hade turen att få en bra plats, nästan längst fram. Stod 2 personer framför mig så jag fick bra bilder och videos på henne. Jag funderar på om jag ska lägga upp en av videosarna som jag spelade in. Jag tror jag spelade in 4-5 st, men endas 1 av dom blev bra eftersom jag dumt nog inte tänkte på att trummorna och basen gjorde att ljudet och hennes röst försvagades. Så det blev endast 1 video där Sanna spelar på keyboard och sjunger själv. En låt hon hade skrivit till sin mormor & morfar tror jag det var. Skitbra var hon iaf, you go, Sanna! Efteråt gick jag bakom scenen, där man också fick chansen att snacka med henne, fota och få autograf.






                     


Igår, lördag, åkte pappa och jag bara in till stan för att se vad som hände där sista festivaldagen. När vi kom dit var det drygt 20 minuter kvar tills en tjej som hette Rebecca skulle uppträda. Hon var faktist ganska bra, fast jag har aldrig hört henne förut. Tydligen ska hon vara väldigt populär och hon hade precis kommit hem från Hollywood (?!) där hon hållit på med ngn skiva eller vad det var. Hon sjöng 3 låtar och så fick hon en platina-skiva. Kan väll inte påstå att hon blev överlycklig över den xD. Denna gången var det redan mer folk än fredagen så platserna blev långt bak, därav blev jag tvungen att ta bilder på storbildskärmen istället, eftersom bilderna blev suddiga så långt bak.




Är hon inte lite lik Mimmi Sandén? xD



Efter Rebecca var det dags för Rongedal. Hehe, det var dessa två bröder som många var där för att se. Jag blev faktist överraskad över att de var så bra. Hade tängt mig att de skulle vara likadant klädda och göra samma danssteg och så, men oj så fel man kan ha. Tillslut gick pappa och jag in på närmsta café och tog varsin caffe latte. Den var inte god:( Smakade som vilket kaffe som helst. Usch på sånt.








Herregud, jag älskar verkligen stadsfesten i Kalmar :D
                                                                                                                                                                                        

STADSFEST :D

Okej, följande dagar har varit oerhört roliga måste jag säga xD
Det var kul på rix fm festivalen, åkte dit med Frida.
Träffade på en kul pojk som heter Felix.
Han hade även en kompis som
hette Charlie. Tack era
underbara
änglar<3

Bilder på folket och annat kommer senare xD


Lite bilder på artisterna under festivalen:


Bandet Ramsells, jag diggade blondinen xD

Star Pilots...lite udda xD

Anders Johansson

Velvet, hon kunde sitt race!

Marie Picasso....

Nordman xD

Sonja Aldén hade renast röst, en begåvning!

BWO, blä?

E.M.D :)


Nu ska jag in till stan och lyssna på Sanna Nielsen. Får hoppas på att det inte öser ner med regn. :D

RIX FM FESTIVAL IKVÄLL :D

Okej, fy på mig. Nu har jag gått och lagt mig sent och vaknat sent lite för många gånger :S Jag måste skärpa mig, vill ju få ut så mkt som möjligt av det lilla sommarlov som är kvar. I know that sovmorgon is the shiet när det gäller sommarlov, men jag vet inte vrf jag hellre vill gå upp tidigt än sova länge. Ganska skönt att hela dagen inte rinner iväg?


Dagens planer är att snart göra mig iordning, fixa kameran så man inte glömmer den och vänta på att Frida ska anlända. Lite senare är det nämligen dags för Rix Fm festivalen. Jag är en flitig besökare när det gäller den. Detta är tredje gången som de kommer till Kalmar och jag var för fyra år sedan på Rix i Karlskrona. Fatta att detta är en årlig ritual xD Verkligen ALLA i hela Kalmar ska in på Stadsfesten. Det är i princip omöjligt att komma fram på vissa gator som tex Stortorget och Larmtoget. Att vi fått denna Stadsfest är otroligt kul, annars skulle vi bara haft Springbreak som årets händelse, jippie liksom xD

Haha, idag när jag vaknade fick jag ett äckligt sug efter att spela Sims 2 xD

Jaja, jag hoppas att det blir en kul kväll, jag ska ha superkul med Frida iaf och kanske rent av de andra tjejerna? :D




Har ni varit på ngn Rix Fm Festival iår? Hur är det tex på en RFF i Stockholm, är det packat längs gatorna? xD

Tjillevippen!


R.I.P KELSEY<3



Har precis kollat detta klipp, fyfan vad rörande. På helt fel sätt.
Ja, ni får se efter själva. Jag orkar inte förklara klippet just nu :(.




DESIGNAR LITE XD

Nu kanske ni rent av märker att jag har börjar designa lite smått? Har fått härliga tips och råd från Amanda (som ni ser nedan på bild i arbetsläge) och nu känner jag att jag vågar ta ut svängarna lite mer. Jag tror jag ska dra ner lite på de starka färgerna, blir nästa lite för mkt. Men det får vu ju se när det sker. Amanda har även lärt mig lite gällande PhotoShop, är verkligen helt lost på det programmet. Eller var iaf. Nu är bara det återstående problemet att jag ska lära mig hur man får en färgad bild till svart/vit. Har ni en aning om det så är det bara att skriva, skulle hjälpa mig a lot!

Regnet öser ner denna dag. Har dock varit uppehåll under dagen, regnade mest bara på morgonen men nu verkar det ha tagit fart sent på kvällen igen. Sry att uppdateringen varit dålig, har haft lite att göra + att jag vill försöka njuta av de sista dagarna av sommarlovet. Usch vad man får ångest av att behöva säga det, just den meningen: "De sista dagarna av sommarlovet". Vill bara skrika rätt ut, vill ha sovmorgon foreeeever wtf!!! Men nej, nu går ju inte det. Iaf, snart är det ju tyvärr dags. vet faktist inte om jag är en av dom som ska inhandla block hit och dit. Men hur är det på gymnasiet egentligen? Får man block i skolan, eller måste man helt enkelt köpa egna???????
I grundskolan fick man ju skrivblock direkt i handen typ på momangen. Frågan är ju dock hur det är denna gång.


För er som inte direkt vet, har jag valt att gå Livsmedelsprogramet. En linje där man får lära sig att hantera färskvaror, service och arbetstekniker inom t.ex bageri & konditori, som jag ska gå. Tårtor, smörgåstårtor, bakelser, chokladkonfektyr, annan konfektyr, bröd och sallader är bara ett axplock av vad man får lära sig. Herregud, nu låter jag som en sån som letar elever till gymnasiet, blääh. Aja, jag har ju inte börjat denna linje än så jag vet inte alls direkt vad som förväntas. Jag vet bara att jag länge velat gå denna linje. Har pratat lite med lärarna på skolan och lokalerna vi mest ska vistas i verkar helt ok. Jag är spänd inför gymnasiet, äntligen ska man få börja på helt ny kula. Gymnasiet sägs ju vara de tre bästa skolåren och att man ska ta vara på varje dag. Låter ju bra, men hoppas ju givetvis på att man inte får så jävla mkt med läxor. Det är väll det som tynger ner en mest, högen med läxor man fått nu i både 8an & 9an. 7an var ju fan piece a cake om man jämför hela högstadiet.

Jaja, nog om skola nu. Imorgon kommer kusinerna Elias & Linnéa hit + en liten snubbe från Stockholm. Eller ja, Åkersberga :P Filip heter han och är väll ganska okej. Fast nu är dom ju ganska små, har inte direkt ngn jämnårig kusin som jag umgås med. Det saknas kan jag säga. Har ju inget syskon heller så vafan typ :P


Jajajajaja, blev långt inlägg nu. Ska fortsätta hålla på lite med bloggen, sen blir det sängen. Pössit<3

Hejhej :D

Mjauuuuuuuuuuuuu.




Amäääända såklart!!!!!

HOS AMANDA

Nu har jag vaknat upp här hos Amanda. Fyfan vad jag verkligen älskar hennes kattungar. Hon har fem stycken och de piper och har sig. Små bajsmaskiner är de efter maten. Suupermysiga att gosa med om de är rena ;)
Har alltså sovit över här. Igår var vi ute och vandrade i Amandas område och tog allvarligt specade pictures :P
Vi kollade liiite på spökvideos, korkat gjort. Supersvårt att sova efteråt. Faktist. Ja, vad kan man säga, vi gillar väll spänningen men ger upp för rädslan xD. Idag vaknade jag 11.15, kunde inte somna om. På ngt mirakulöst sätt lyckades jag få upp Amanda drygt 15 minuter senare. Vi öppnade badrumsdörren, och ut for 5 ivriga, överpigga små kattungar. Elsa,(kattmamman) låg på golvet och njöt av morgonens ljus. Sjusovandet har hon väll fått från Amända.
Vi käkade frukost, jagade lite insekter, slog ihjäl några och sedan spelade vi lite Buzz.

Nu ska vi iaf beställa pizza och cykla bort till piiiizzabutiken efter det. Vi hade tänkt sola men.....det gick inte som planerat.

He, He.
He.



Nej, nu får ni klara er utan mig, försök iaf! Ciao<3

RSS 2.0