HEMMA FRÅN STOCKHOLM!

Nu är man hemma från Sthlm och är väll en aning utvilad iaf. I mitt förra inlägg så skrev jag om hur resan upp till Sthlm hade varit, inte så lyckad.
På campingen så började även en husvagn att brinna ganska nära vår. Jag och pappa var inne i centrala sthlm just då, så det var bara mamma och Sotis (min kanin) kvar i husvagnen. Mamma hade tagit med sig Sotis och sprungit ut till de andra camparna som var lika upprivna. Det var ngt fel med bateriet till den husvagnen och ägarna till husvagnen var på kryssning i Åland, eller vart det nu var. Men ja menar, kul att få ett telefonsamtal där ngn säger att ens husvagn brunnit upp. Alla grejer man hade i husvagnen, allt, borta liksom....


Får se om jag orkar lägga upp lite bilder från resan senare, blir spännande va? ;)
Just det, precis efter att vi kommit tillbaka och fått reda på husvagnsolyckan så var det dags för nästa hemska olycka. Fick reda på att det var en man som drunknat vid vår camping-strand. Jävla skönt att jag inte badade där. Badet hette Mälarhöjden och hade en jäääävla komplicerad backe man skulle ta sig upp för, så ett under att man inte dog när man gick upp för den. Verkligen extremt jobbig!
Men fy vad hemskt, visste inte hur jag skulle reagera när jag fick reda på det. Tänk om man hade fått se det...., Nej usch nu ryser jag, vill inte ens tänka på det!


Annars blev det ganska lagom med shopping. Hittade en snygg vår-höst-jacka på Åhléns City, två tröjor på Gina, en kjol på Lindex & sen kommer jag inte på så mkt mer. Anledningen till att det blev så lite shopping var ju för att jag inte mådde så bra de första dagarna. Vi besökte även Vattenmuseét utanför Gröna Lund, och det var lite småmysigt. En söt liten regnskog, massor med fiskar och så filmvisning. Dessutom en enaståene utsikt, som jag tyvärr inte hade minne att ta kort på. Asså minne i huvudet :P


Aja, snart ska jag hälsa på Cissi, så får se när jag skriver nästa gång. Kanske rent av blir ikväll om ni har tur ;)

GODMORGON STOCKHOLM!

Det är helt underbart att vakna upp i Stockholm måste jag erkänna :D Hittils har jag inte direkt hunnit med så mkt. Resan upp var inte direkt underbar.


1. Kl 02.00 Fredagen den 26(^^) får jag maginfluensa i bilen, det håller i sig i ett par timmar. Skitkallt ute och klär på mig massor med kläder.

2. Kl 04.30 Förkylningen blir starkare.

3. Kl 08.00 Vi stannar i Ringarum för jag känner mig yr. Svimmar 2 gånger ner i ett dike xD Har aldrig svimmat i hela mitt liv så jag fick lite smått panik.

4. 10.00 Får en sprängande huvudvärk och får dras med detta under hela resan upp till Stockholm. Var helt utpumpad kan jag ju säga :P


Idag blir det att ta tunnelbanan in till t-centralen och SHOPPA! :P


Ha det fint, people!


SOLA HELA DAGEN LÅNG

Idag har mesta dagen gått åt att packa. Givetvis känns det som om man packat ner hela garderoben.
Efter packningen blev det sola i drygt 40 minuter, gud vad skönt det var. Har haft besök av en igelkott som satt och mumsade på någonting, haha, det lät jättegulligt.


 

Måste passa på att lägga in en söt bild på Jacoby som leder programmet "Scarred" på MTV.


Aoh, snygging där! Ögongodis på hög nivå ;)

Nu är jag osäker på om det blir film eller vara ute lite mer i solen, har ju faktist varit ute väldigt mkt idag.
P.S nu känner jag mig lite rikare, fick nämligen en väldigt generös slant av mormor & morfar idag så nu blir det ju lättare att shoppa mer ;)



Wööw, vad liten text det blev helt plötsligt :S

CIAO, PEOPLE!

1 VECKA ;D

Ja, nu har man haft bloggen i 1 vecka xD Tycker tiden har gått fort, men ändå sakta.
Iaf, jag känner att dagarna har kretsat oerhört mycket runt sthlmsresan.
Har skrivit upp jättemånga butiker som jag vill besöka, hur ska man hinna med allt xD

Åhh, vet inte om jag orkar skriva så mkt mer nu, är trött efter en lång dag. Har varit hos grannarna och badat i deras pool, kvällsolen värmde varmt och skönt och gjorde så vattnet blev ännu varmare.


På tal om värme, det är ju värmebölja på gång. Inte ofta man säger detta, men fy f*n vad skönt! Känns som att sommaren börjar nu typ. Nej men det ska faktist bli riktigt soft, vi åker ju till sthlm på fredag. Känner på mig att det kommer bli helt underbart att få komma iväg. Förra året var jag på Kreta, tror inte jag har skrivit det i bloggen. Dock har jag inga bilder därifrån, eftersom vår dåvarande digitalkamera tog sina sista kort där nere. Batterierna i kameran åkte ur hela tiden, vi gav helt enkelt upp våra försök att få den att fungera. Så det blev helt enkelt videokameran som vi hade med oss som reserv, tur det, annars hade jag inte haft några minnen från min första utlandsresa :P Oj, blev mkt om Kreta nu, iaf så ska det bli oerhört skönt, intressant och avslappnande att få driva omkring bland butikerna i sthlm.


Butik Zara har man hört lär vara bra, am i right?




Nu blir det faktist sova, orkar inte vara uppe längre. Natti <3


SNABBT INLÄGG

Nu får det bli ett snabbt inlägg, måste sova snart.

Idag har det varit förvånande mkt sol. Men det är givetvis bara härligt, menar bara att det är otroligt ovanligt under denna juli månad. Skitsommar, säger jag bara!
Denna dag har mest gått åt att planera inför Sthlmsresan. Vi funderade på "Stockholmspasset", men förmodligen kommer man känna sig jävligt stressad om man ska göra massa grejer för att känna att man tjänat på att lägga ut över 500 kr på ett 3-dagars-kort.


Vi ska bo på Bredängs Camping som finns beläget i Sätra. Fyfan vad avslappnande det känns att veta att man slipper Kalmar om ett tag! Har planerat vilka affärer jag ska besöka också, it's going to be fun indeed.


Här är en tydlig bild på Bredängs Campings reception, fuck vad man längtar!



Hittade konstigt nog inga bra bilder bland husvagnarna, men antar att jag får lägga upp det här när man är hemma igen :P



Nu blir det väll sova antar jag, annars förstörs hela dagen imon av sovande xD

Natten<3

BLÅBÄR

Hihi, snart ska jag följa med pappa till ett ställe inte så långt här ifrån och plocka färska blåbär. Får se om vi får tag på några rödlysande lingon också, men vi fokuserar nog mest på blåbären. Vi har ett speciellt ställe dit vi åker varenda år och plockar, blåbär, lingon och kantareller. Finns verkligen hur mycket svamp som helst där om hösten. Pappa sa att det tydligen fanns chans att det kan finnas några kantareller redan, men jag är skeptisk till det. Känns som att det är lite väl tidigt för en svamp att titta upp nu, eller har jag fel? Okej, är väll ingen expert på svampar så jag antar att jag har fel xD.

Jaja, annat som hänt idag. Hmm..., JO, jag har hjälpt min pappa att sortera lite frimärken eftersom han samlar på dom. Genom att göra det så har jag fått ihop drygt 300 kr. Perfekt inför resan nästa helg. Jobbar på att få ihop minst 1 hundring till. Det är inte lätt, det där med sortering. Men kul att kunna hjälpa pappa med det och sedan få en slant för det.

Hoppas the weather håller i sig nu så det inte börjar spöregna när vi sitter på huk i det blågröna landskapet och plockar åt oss bär.


Blueberry, here we come!


JIPPIE :D

Okej, inte nog med att jag ska till Sthlm nästa vecka, jag ska även samma dag som vi åker få träffa min kusin som jag inte träffat på jättemånga år. Min morbror fyller år och då skulle hon komma dit. Fatta va glad jag blev :D


Idag har man spenderat några timmar med underbara Mikka, shitchattat lite grann osv. Vi kollade på olika specvideos som hon och några till hade gjort. Haha, hon har lagt upp en video på YouTube. Dock vet jag inte hur man lägger in YT-klipp på bloggen, så det är lite problematiskt tyvärr. Är det någon som vet, kan ni väll meddela mig det xD.

Jag och Mikka :D (Innan Springbreak i Kalmar)<3



Jag har kommit på att jag har typ inget kul att göra förrens nästa vecka. Kom att tänka på en sak, jag skulle jättegärna vilja var med på "Allsång på skansken". Tydligen ska det vara jättesvårt att få bra platser. Men förstår inte hur sittplatserna fungerar, man kan ju tydligen inte boka dom. Ska man verkligen köa? Finns ju många barnfamiljer på sittplatserna, och känns inte som att en barnfamilj köar ett antal timmar innan ASPS börjar. SNÄLLA, finns det ngn som läser detta som varit med på ASPS? Minsta lilla tips hjälper mig faktist :D.




Så, är det värt allt att ta sig till Allsång på skansen? Det är ju trots allt en tradition. xD

Det tål att funderas på, hörrni!
Vi höres, puss

GOD MORGON....NAE,INTE DIREKT

Usch, helt omöjligt att kunna sova när man är sjuk. Stackars lilla Sofie, säger jag bara :/
Vädret suuuger idag. Visst det regnar inte, men det är ju bara solen man vill åt och då funkar inte molnighet för mig heller xD.

Kan knappt prata idag, vilket betyder att jag inte kommer kunna sjunga något. Känner mig helt....nere typ xD.
Kollar på MTV just nu, det är Simple Plans låt "Your love is a lie". Haha, jävla dum jag känner mig just nu, ser precis att det står "Top 10 @ 10 Simple Plan". Ja, hade jag kollat det först så hade jag fattat med en gång varför det kom ytterligare en till SP-låt. xD

Förresten, är det sol någonstans i Sverige eller är det bara boring väder överallt?


Wiie, bästa låten nu "When i'm gone"




TIIIRED...

Hej hej, Sverige ;)


Ja, nu blir Sthlmsresan lite framflyttad till nästa fredag. Aja, fyfan vad härligt det ska bli. Hoppas verkligen att det blir av nu, annars vet jag inte vad jag gör. Amanda är just nu i Sthlm, hon kom dit idag och har redan hunnit att besöka Shock & Rockzone....VILL OCKSÅ!!! xD Fyfan va lack jag blev när hon sa att båda butikerna hade många tröjor med MCR och lite andra grejer. Eftersom hon är ett galet TH-fan, så blir det oerhört många grejer med tanke på att hon befinner sig i sthlm. 

Idag har jag hjälpt pappa lite med trädgårdsgrejer. Kände att jag verkligen var tvungen att komma ut lite, och sån tur jag litade på magkänslan, det var superhärligt väder ute. Är ju som sagt sjuk, förkyld, så då orkar man typ inget annat än datorn xD. Nu sitter jag i soffan och glor på lite bloggar, dricker en latte och hostar xD.

Btw, har ni det senaste numret av Frida-tidningen (nr 14) så är Amanda faktist med i den. Haha, snacka om att man blev lite chockad över det när man såg det xD Iaf, köp den NU! :P Okej visst, det är "bara" ett litet inlägg om när hon träffade Danny & Erik på melodifestivalen i Karlskrona, men kul ändå.


Lägger in en bild här nu från tidningen, man kan rent av läsa texten här direkt på bilden. xD

Amanda är till vänster om Erik & till höger om Danny.
Den andra tjejen heter Frida.

Får se vad som hittas på nu, kanske tom blir att lägga sig innan midnatt. Får se hur det går....xD

Ciao Snyggingar!

ÄNDRADE PLANER

Ja, det var ju bestämt att jag skulle åkt iväg på Bergkvara Vattenfestival men det blev liksom ändrade planer. Helt plötsligt kunde inte den jag skulle åka iväg med, eftersom hon inte fick för sina föräldrar. Då försökte jag få tag på någon annan som vill hänga med, men eftersom det bara är 3-4 dagar kvar så hade alla redan "bokat in" sig på grejer. Istället bestämde helt plötsligt familjen att vi skulle dra uppåt Stockholm i 4-5 dagar, då när det var bestämt att jag egentligen skulle åkt till BVF.


Först ska vi vara någon dag i Norrköping, gå på Kolmården. Jag har inte varit där sedan jag var 3 eller 4 år så det ska bli trevligt. Sedan bär det vidare till Stockholm. Det roliga är ju att allt sker med husvagn, så ska bli intressant att se om det går bra att hitta någon campingplats med lediga platser. Pappa snackade om någon central camping mitt inne i Stockholm, som var som en stor grusplan ungefär. Jag ser verkligen fram emot det iaf. Det blir 2:a gången jag besöker Sthlm då ju :D


Jag gillar verkligen vår huvudstad!

GOD MORGON xD

Vakande för drygt 60 minuter sedan och är redo för en ny dag^^. Utanför mitt fönster är det inte någon sol direkt, så jag har ingen aning om hur dagen kommer se ut.  Detta blir nog en perfekt dag att lyssna på musik på, och även att läsa lite.

Igår var jag på "egobildshumör" och då blev det några bilder ^^. Jag lägger upp en specig, suddig bild som jag tog igår. xD Jag hade så ont i huvudet att bilden visar precis hur jag kände mig igår.


Wiie, såhär kände jag mig igår.                             
 Jag tror min mamma vill att jag städar på rummet idag, så det kanske rent av blir ngt sådant.


Hare gött, alla!


SEX AND THE CITY

Har precis kollat på dubbelavsnitten av SATC. På något sätt är det omöjligt att inte kolla på serien, den e ju så jävla bra. 4 tjejer med 4 helt olika personligheter, men som passar så bra tillsammans. De bor ju även i en stad man gärna skulle besöka om chansen fanns.
Har ju inte bara kollat serien, utan jag är även en av de tusentals som sett filmen på bio. Måste säga att det var den absolut bästa biofilm jag sett. Det gjorde ont i hjärtat när Carrie blev sviken av Mr Big och när hon slog blommorna mot honom. Men det bästa i filmen är ju Samanthas "utsikt" när hon sitter för sig själv i bubbelpoolen. xD
Tror nog absolut att jag kommer köpa denna film när den väl släpps. ;)



Vad säger ni, visst älskar man bara SEX AND THE CITY!


MINA ÄNGLAR <3

Jag brinner verkligen för bandet My Chemical Romance, och har väll lyssnat på dom sedan deras senaste album "The Black Parade" släpptes. Innan jag upptäckte deras musik hade jag svårt att kategorisera mig till ngn speciell musikgenre. Även fast jag lyssnar på dessa killar så är jag dock blond. :P Tror inte jag skulle få för mig att ändra hårfärg bara för att jag lyssnar på (som folk brukar säga till mig) "emo-musik". Jag lyssnar dock mest på det senaste albumet, eftersom JAG tycker att den innehåller mer känslor. Säger bara, TACK VÄRLDEN för att deras musik finns! Sen ser ju vissa av killarna i bandet inte helt fel ut ;)


The cuties <3


Weeeelcome!

Ja, eftersom jag är en sån tjej som verkligen inte pallar med att skriva dagböcker så får detta bli min lilla "dagbok". Har inte direkt erfarenheter av någon blogg innan, så hoppas folk står ut med det. xD

Lite snabbinfo om denna tjej:

Namn: Sofie
Född: 1992
Bor: Kalmar
Intressen: Kolla bloggar, kompisar, sjunga, shoppa, och framför allt MUSIK!


Har inga syskon, så är oftast lugnt och skönt i huset och jag kommer alltid åt min dator när jag vill. xD


Idag är man SJUK!. Håller på att bli riktigt förkyld, hoppas inte att det förvärras med tanke på att man ska till Bergkvara Vattenfestival på fredag. Jag och Cissi ska förmodligen sova på campingen också, så man inte behöver dra hem mitt i natten när man har som roligast. Brukar ju vara mycket folk där så det blir nog skitkul. Hoppas dessutom att vädret håller i sig, helvete med det om det regnar!


Aja, ha det så bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0