FEST I OSKARSHAMN

Okej, bara så att alla vet så är fortfarande min dator i sovande läge, kanske rent av död. Min lilla älskade laptop som fungerat så bra i över ett år....vad hände? Ingen vet. Inte än iaf.
Kom hem från O-hamn idag och det var massa najs där.
Började med att hela gänget åkte en bekväm buss till O-hamn dårå. På bussen ringde Albin och frågade vad jag gjorde så jag berättade lydigt för honom att jag befann mig på en buss med ett gäng tjejer och 2 killar och vi var ju då alltså påväg mot Sandras bostad. Albin berättade då för mig att han skulle stiga på den bussen vi åkte med. Sagt och gjort, 5 min senare satt han brevid mig och började småsnacka lite med killarna vi åkte med.
Albin lovade att komma över under kvällen efter att han typ hade duschat och allt vad han nu skulle göra.
Väl framme i O-hamn gick Martin in på systemet och köpte sin öl och så gjorde vi en massa saker innan vi till slut kom hem till Sandra. Vi ställde av grejerna och till en början var det verkligen superkallt i lägenhetn. Ett annat plus var ju att låset på toaletten var typ söndersparkat sen någon annan fest?
Iaf, någon timme senare ringer Albin igen och ber Emofilten och mig att komma till honom. Så det gjorde vi, vi gick hela vägen hem till honom. Det som normalt tar 10 min att gå mellan tog för oss 40 min eftersom Emofilten inte riktigt kom ihåg vart han bodde xD


NU MÅSTE JAG KILA MEN FORTSÄTTNING FÖLJER UNDER SÖNDAGEN.....

HAREMBYXA = FLOPP!

Måste börja detta inlägg med att säga att Harembyxan i Gina-reklamen är en stoooor flopp! Usch, avskyr verkligen den!
Ser ut som.....en stor blöja? Men serisöt, skulle aldrig falla mig in att köpa ett par byxor som ser ut så! Förstör min syn!!!
Har fått tillbaka min käraste mobil, glaowd för det mjau!
Idag har det mest bara varit tråkigt kallt ute.
Haft trevligt med folket i klassen. Träffade på käraste Johannes hela 3 gånger idag. 1 gång i matsalen, 1 gång utanför och sen 1 gång när jag skulle åka hem så satt han där vid busshållplatsen så vi har snackat massa idag!
Imorn är det svart/vit foto och förra veckan gick det suuuuperbra! :D Fick fram sjukt fina bilder! Inget suddigt eller för mörkt! :D Fast det var väll bara en såndär engångsförteelse antar jag. Men jag har inte ngn aning om vad vi ska göra imorn faktiskt så det får vi se då.
OCH PÅ FREEEDAG! Då är det fest i Oskarshamn med tjejerna My, Michaela, Sandra, Amanda (Emofilten) och så jag då. Vi ska ha tjejmys först eftersom vi åker direkt efter skolan om det inte blir stan lite innan. Sen framåt kvällen kommer det lite killar och festen kan börja. Ska bli fantastiskt kul! :)


Men nu orkar vi inte dryga oss vid datorn så jag säger tackochhej mina små busungar! ;D <3

DEAD BY APRIL <3

Hemma hos Emofilten, trevligt trevligt! Vi, mest hon, möblerar hennes rum. Idag har vi varit hemma hos min mammas kusins fru. Lycka till om ni får ihop den meningen xD Iaf, vi körde lite mariocart hemma hos dom med deras barn och det var kul ett litet tag. Sen typ....tröttnade vi? Nej just det, Amanda blev trött och funderade på att gå hem så då kände jag att jag kunde följe med henne hem. Det fick jag så snällt göra. Påväg hem såg Amanda en Pringlesförpackning och började dregla och typ stöna högt?!
Så vi bagav oss till I Lindsdals Ica-affär och hon köpte chips och jag köpte mina älskade påsk-egg. Helt lost i dom när det är påsk! Vilket det kanske inte riktigt är än men det är ju närmre dit än till sommarn, right?
Så a sen begav vi oss hem till henne och nu sitter jag här på hennes rum och bloggar medans Amanda hämtar damsugare skulle jag tro. Fick ett knarkrus efter att lyssna på DBA så nu gör jag det. Jag som snackade med dom asmkt på springbreak förra året utan en aning om vilka dom var eller hur stora dom var. Har bilder hemma på datorn och jag kommer ihåg en sån pinsam sak. Basisten och gitarristen i bandet sa att jag var skyldiga dom varsin puss om jag hörde ngn av deras låtar någon annanstans än på Springbreak. Lyssnade lite på dom på Yputube och tänkte att det kunde säkert inte bli något större av dom så direkt. Ett band man hör en gång i livet och sen typ....död....eller så. Men ack så fel man kan ha! Sitter i soffan för ngn vecka sen och ser på tråkig reklam på 4an och hör då en av deras låtar som är med på Robinsons reklamsnutt och känner igen låten med en gång! Så jag antar att jag är nu skyldig dom varisin puss, busigt va?
Iaf, nu har Felix varit och gosat sönder både mig och Amandas dator och nu har Amanda chipspause så antagligen bör jag dra mig vidare. Ha det bra alla ni som kikar på bloggen!


Puzen!

SKRIDSKOÅKNING, PLUGG OCH BEN & JERRY'S

Idag kan jag börja med att berätta att vi var i ishallen med klassen på idrotten. OMGAAAAD vad jag behövde det! Isen är så annorlunda mot någonting men ganska likt livet faktiskt. Om man tar det lugnt och varsamt så får man ganska snabbt upp farten men OM man skulle råka göra ett litet misstag så kan det senare resultera i att man ligger där på isen. Som jag faktiskt gjorde idag ^^ Det sjuka var att jag stod helt still och sen fick jag ett ryck i benet och började vingla men det gick otroligt snabbt och var nästan omöjligt att blir stilla igen så tydligen tyckte min kropp att snabbast lösningen var att lägga sig ner ^^ Iaf, skönt för själen att få göra ngt annat i vardagen än bara skola, skola, skola, skola....blabla...blaaaa.
Annars har skoldagen gått snabbt och smärtfritt. Johannes och Josse var med Elin på Jenny idag så då fick jag snacka med dom och det var väldigt fun vill jag lova :)
Nu sitter jag här och borde egentligen plugga en massa eftersom jag har lite läxa att göra. Men käner att jag kan nog dra ut på det ngn timme xD
Så därför sitter jag just nu och käkar B&J och kollar på SATC.
Men nu orkar jag inte skriva ngt längre inlägg så detta får va bra för dagen xD Kanske hörs imorn? HAHA


Over and out, Sofie

MELODIFESTIVALEN....

IGÅR


Vad ska man säga? Var väll inte direkt den låten man ville skulle vinna. Heat säger jag bara. Men men, finns väll några operafan i Europa som ger sig tid till att rösta? Iaf, hann med lite saker innan dess. Jag påbörjade pappas tårta runt 15.30 och så skulle Elin komma förbi en sväng till mig. Så hon kom precis från bussen, hade träffat Kikki i stan och så skulle hon slå ihjäl lite tid hos mig. Jag gjorde iordning det nödvändigaste på tårtan innan Elin och jag drog oss till kyrkan. Vi kollade på Johannes när han sjöng med projektkören och jag och Elin var bäst på att hålla humöret uppe och hålla gung. Iaf, efter det så möttes jag, Elin, Josse, Leo & Emil hemma hos mig och vi kollade ju då på melodifestivalen. Sen åkte Elin och Emil in till corner för att träffa Kikki igen. Sen kom Emil hem till mig igen och då hade Catta kommit hem till mig. Efter att vi varit en stund hemma hos mig så gick vi hem till Emil där vi gjorde lite allt möjligt. Lyssnade på musik på Emils dator som älskar att haka sig ^^ Sen okuperade Josse och Leo Emils säng xD
Iaf, Emil har två katter varav 1 av dom är en svart liten busen som lekte med allt och alla. Runt 01.30 lagade Emil köttbullar och makaroner som vi sedan käkade. Haha, asgott som fan!
Sen stannade Josse och Leo ngn timme innan de sedan blev så trötta att de gick hem. Jag själv var pigg som en nötkärna och ville inte alls gå hem så jag stannade kvar hos Emil. Vi la oss vid tv:n och glodde mellan kanalerna och så började hans buskatt att lugna ner sig och pendlade mellan att ligga på Emil och sen på mig ^^
Runt 3 på natten/morgonen så blev Emil sugen på kaffe och fixade iskaffe. Seriöst, jag gillar den grabben och hans överaktivitet ^^ Ngn gång runt 3.30 så kände jag mig tvungen att gå hem. Så Emil var snäll och följde mig nästan hela vägen i regnet. Sen vaknade jag upp till både Catta och min pappas födelsedag. Jag berättar mer om pappas dag antagligen imorn. Bilder på tårtan kommer.


Tjo!

OTURSDAG!!!!!!!!!!!

Japp dom kommer hit snart och jag är värsta glad för det är ju liksom fredag och man vill ju inte va sysslolös!
Men nu var det en timme sen dom ringde och dom e fortfarande inte här :S skickade sms 12 över 7 och då skrev dom att dom var påväg.....aja

Jag vet inte hur mkt mer jag kan skriva för dom är ju här när som helst men kan säga att dagen i skolan varit sådär.


JAG FÖRSOV MIG! Jag som aldrig gör det heller. Har bara försovit mig 1 enda gång sen jag började skolan ngnsin så jag fick värsta paniken och flög upp ur sängen.
07.07 vaknade jag och kollade på klockan och min buss går 18 över.....
Men på otroliga 7 minuter hann jag göra mig iordning. Var tom vid busshållplatsen 2 min tidigare än jag brukar när jag vaknar 1 hel timme tidigare :O




JÄVLA FITT-INTERNET!

Pappa ringer i telefonen och jag hör inte det. Skriver värsta långa inlägget och är glad och allt. TROR NI INTE CP-INTERNET FRÅNKOPPLAS BARA FÖR ATT PAPPA RINGER ETT FJUTTIT JÄVLA SAMTAL?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!?!?!?
Skjut mig 2 gånger i pannbenet!

Uppdaterar helt enkelt lite senare för mina fingrar är slitna efter allt duktigt skrivande som gick i spillor......FITTA!



Iaf, Elin, Josse & Leo kommer över en sväng för voffeltillverkning.



Punkt än så länge.

GOD MORGON BLOGGEN ;D

Ledig från skolan idag och än så länge är dagens planer oklara men jag bjuder på en trevlig video från kära MattG som kan det där med att sjunga rent!!!




Uppdaterar förmodligen lite senare under dagen ;) Pyzz

BLOGGTORKA TYP? xD

Haha, jag skäms för denna dåliga uppdatering men jag måste skylla på för dåligt med tid! Nej men det har nog inte hänt så värst mycket mer än att jag fått ett par skidor av min snälla fader. Dom är verkligen jättefina och kan verkligen knappt vänta till jag får dra ut i backen med dom! :D
För övrigt så ägnar jag nu lite tid åt att välja en massa bilder till min planerade fotobok. En bok där jag samlar bilder från resor, naturbilder och bilder på kompisar osv. Helt enkelt bilder jag är nöjd med och vill bevara i livet. Men frågan är om jag ska framkalla dom på typ expert eller nått sånt eller skriva ut dom själv på fotopapper. Vet ju inte hur många bilder jag kan skriva ut. Har väll valt ut ett hundratal bilder och är långt ifrån klar än ^^ Men lite pengar får man väll helt enkelt lägga ut på egenskapade saker också ^^
Har köpt en snygg bok som egentligen är till för att rita teckningar på men jag använder den lite smidigare :D Kostar verkligen aaaaasmkt att beställa en fotobok som ett företag gör. Och tänk sen om man inte blir nöjd? Nej, här är det bara att organisera själv och klippa och klistra!
Höhö, ja vi får väll se hur det blir.
Igår hade jag kul kväll hemma hos mig med Josse, Elin & lite senare kom Kenny! Fan va kul vi hade, drack en del och sjöng singstar! Finns inget bättre än att skräna till singstar när man är på lyset!


Iaf, nu måste jag fortsätta med min lilla bok och fotona. Önska mig lycka till!

<3

ISHALL MED SÖTNOSAR!

Idag blev det faktiskt ishall för min del. Fyfan vad kul det var, och det var skönt att få komma ut på isen igen för det var tyvärr ett tag sedan :/ Jag ska försöka att ta mig dit varje söndag eller iaf så ofta jag kan för shiet vad man rör på sig! :D
Jag var där med 2 söta ungar som heter Frida & Moa. Haha, dom är dock inte så små, 8 år. Men vi hade sjukt kul iaf och jag åker bara bättre och bättre! Jag älskar deras små skratt och skrik när de nästan ramlar och när vi hejar på varandra när man åker fort utan att vingla till alls!
jag tänkte att tiden skulle rulla iväg som fan och att man inte alls skulle hinna åka mycket på 1½ timme, men när 1 timme kändes som 2 så förstod man att den tiden faktiskt räckte ^^
Jag tog ett gulligt kort på tjejerna på isen men oturen är framme nu och jag hittar inte USB-sladden.....suck.....

Käkade tacos idag men så mycket annat har faktiskt inte hänt!
Nu blir det sova för mig, skola imorn.
Natti!

RSS 2.0