FÖRLÅT BLOGGEN <3

Nu skäms jag över att jag inte orkat blogga ^^ Men jag har bra anledningar denna gången iaf :P 2 Praoveckor och en Polenresa :P Just nu är jag rätt mör efter dagens ståhej. Blev att besöka mormor & morfar. Där käkade vi och snackade lite. Sen hämtade vi upp Emofilten i stan och åkte till Färjestaden för pappa skulle hämta husvagnen i Eriksöre. Så Amanda, jag och pappa käkade varsin slushie och Emofilten och jag gick till hamnen och snackade och solade oss. Får hoppas att dagens solande ger resultat. Nu blir det lyssnande på Veronica Maggio och Kent. Perfect match, right?!


Tjingeling Badring!!!!!!!

GRATTIS NORGE

Igår var det ju som sagt ESC och Sverige sög som vanligt. Börjar fan tröttna på det där nu. Vad var det operanördarna inte gillade med låten? Trodde vi skulle få bättre stöd än vi fått på flera år. Ist fick vi sämre placering. Jag tror t.o.m. vi fick sämre placering än förra året. Men klarar Norge det helt plötsligt så ska väll vi klara det, i guess.
Jaja, hon gjorde väll så gott hon kunde antar jag.
Iaf så kom Cissi, Olle och Wocke hit igår. Kan väll inte påstå att det var det roligaste med tanke på en sak. Men jag och Cissi skrattade som vanligt och tiden tuffade på.
Efter att dom andra hade stuckit så gick jag 30 min senare över till Johannes och Elin och där tittade jag på resten av ESC.
Men nu ska jag börja lägga in lite bilder som jag fixade med igår.

Och sen tycker jag att ni kan ta och fundera på varför bladlöss är så små? ;D


Have a nice day!

DAGENS BILDER

Orkar inte skriva om dagen nu så jag formulerar den i bilder!

Jag var alltså med Emofilten i Kalmar och fotade. Smakprover
får ni nedan men imorgon ska jag fixa till dom och då blir det en
stor våg med härliga sommarbilder! Så välkommen in imorn ;D

<3



Säg hej till lille söta Kim med Emofiltens otroligt söta glasögon!
Vi älskar oförberedda bilder!


Hela punkargänget på vift. Manne (mitten) snodde en rätt stor del av
min goda chokladboll som var avsedd endast till mig. Tydligen misstog
han sig på den biten :'( Dumma Mannen!


"Vi är otroligt rädda för en kamera" Den meningen känns så right här....


 

Skolan är slut för dagen och nu börjar fotandet med Emofilten. Där var
jag sjukt trött!


Ja det är ju inte bara kul att stå bakom kameran direkt xD


Mer bilder imorn alltså, GODNATTENS!


(8) PÅ PROMENAD (8)

Helgen har varit helt okej. Jag och Johannes var ute på extasen. Det var på skälby och det var sjukt mycket folk där! Johhanes blev lite för full och bodde på toan under någon timme. Under en liten tid kan jag också erkänna att jag fick en liten klack men den varade nog inte längre än en kvart. Träffade på mina underbara sötnosar Becka & Sophie och medans Johannes helt plötsligt försvann så fick jag driva runt med dom. Blev en MYCKET trevlig helg med mycket skratt. Träffade även på en snäll blond tjej som hette Therese (vetintestavning) och gick andra året på stagg samhäll/ekonomi. Johannes och hennes pojkvän skulle ta en genväg till logen och genade över ett stängsel utan lampor....
Kändes inte så lockande för oss så vi valde att vara veka kvinnor och gick runt ist :P Tyvärr lyckades Johannes komma fram först?! Han träffade på kor också....höh.

Kom nyss hem från en halvmilsrunda. Eller det kan nog vara 6 km förresten. Iaf, gick den med Johannes på någon timme. Svårt att få benen att stanna som vanligt när man väl fått utt tempot ;D


TRÄFFADE ANTON I FREDAG OCKSÅ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DMen det får vi ta imorgon för nu ska jag duscha och sen sova, har nationellt prov i MATTE imorgon.................



FITTMATTE!

RSS 2.0