JULSKYLTNING



Idag var det att åka in till stan med mysiga Mikka och gå på julskyltning. Kan inte minnas senast jag var på en eller om jag ens varit på någon. Men i år blev det äntligen av! Hade skitkul med min käre vän och vi fikade gott. Jag handlade en mysig svart tröja på Vero Moda som jag tänkte klä mig med imorgon. Kom på för någon timme sen att vi har hygienprov imorn. men det löser sig för jag behöver bara repetera för mig själv. Jag trodde nämligen att provet skulle vara förra måndagen så jag satt hela förra söndagen och pluggade in det i huvudet. Ganska smart sätt att vara lite förvirrad ibland och glömma. Nu säger jag inte att det kommer gå bra imorn men jag hoppas! Hinner inte med läsning i engelskaboken, får bli imorn. Jag måste verkligen få sömn inatt!
Har varit barnvakt i helgen och fick äntligen avreagera mig på Guitar Hero. Kändes bra. Gick ganska bra också. Körde en nivå på medium som jag klarade. Stolt. Som fan.

Nu slänger jag bara in bilder från dagen sen blire nana. Just ja, repetera prov innan....suck.....JAG VILL SOVA!
Hejdå.



Ihregren på nya äventyr i sina nya brillor. Dom äger skiten ur er alla!!!!!


Jag älskar verkligen julen. Drog med mig stackars Mikka in på elkedjan
för jag ville kolla på alla mysiga jullampor och annat. Gulligt värre!


Mikka gör något med mobilen samtidigt som hon sitter i en
massagestol.....hmm....undrar om hon skriver ett sexigt sms till någon
kanske? ;) Erkänn att hennes outfit idag är stekhet! Jag älskar denna
kvinna!!!!!!!

LINDT - RASPBERRY INTENSE





Åhh, shit jag dör! Detta måste seriöst vara den godaste mörka choklad jag någonsin ätit! Jag har fan blivit en sucker när det gäller mörk choklad. Förut var det bara oerhört beskt och vidrigt om man jämför med den ljusa. Jag hade verkligen fel! Sen är det ju bra för kroppen också. Man får lov att äta en bit mörk choklad om dagen, skadar inte kroppen. Okej, nu ska jag inte vara någon hälsoguide, men jag vet ju att det är sant och då kan man lika gärna forsla vidare informationen till dom som inte visste det xD.
Sitter här just nu med ett tråkigt prov i handen och Lindt-chokladen fick alltså komma före. Men nu när den sista biten från igår är borta så får jag väll helt enkelt....plugga.....
Satt och kollade min frånvaro från skolan nyss. Har endast 4% frånvaro och det är absolut helt okej. Funderar på att stanna hemma imorn med tanke på det jobbiga hygienprovet vi ska ha. Men sen kom jag på att man då måste göra det på dom så kallade "omprovstillfällena" och det orkar jag inte. Molly kommer till skolan lite senare också så då måste man klara sig utan henne :( Jaja, det är inte så värst jobbig dag imorn iaf....om man inte räknar med provet vill säga xD
Nu blir det fortsättning med plugg!

AGNES PÅ ÖLAND



Idag tog Amanda och jag en trevlig tripp till Ölands Köpstad där Agnes uppträdde. Hon var väldigt bra I must say!


Här sitter sötaste Mandan med en varm choklad i handen som vi köpte
på pressbyron innan bussfärd till Öland :D


Amanda hittade sin drömkille i leksaksaffären. Inte vem som helst heller,
självaste Zac Efron faktiskt...... Undra vad Vanessa tycker om det....:S


Agnes in action



Snygga skor hade hon! Förmodligen från Stockholm eller ngt.....


Pigga ögon och nästan inget smink....GE MIG HENNES ANSIKTE TYP! xD


Ha en trevlig kväll nu så kan jag också fortsätta ha det ;D

FÖRSTA SNÖN



Tjoho, idag föll första snön och den låg faktiskt kvar hela dagen. Nu är det mörkt ute och jag håller inte kolla på hur mycket som försvunnit. Förhoppningsvis håller sig inusgraderna i behåll och mer snö kommer. Molly har faktiskt rätt, snö är mysigt. Men det är väll bara för att det är ganska ovanligt här nere i söder. Tänk, för 5 år sedan hade vi faktiskt tjock vit snö utanför dörren i Kalmar under vintertid. Snart är det ju jul också, herregud vad snabbt det går! Var fan inte längesen jag började skolan....shit!
Har dock redan hittat en juklapp till Molly som jag hoppas hon blir glad för ;) Sen får vi se vad jag hittar på till Anton och min andra kompis Cissi, det blir intressant.

Idag i skolan diskuterade jag väldigt mycket med Sandra i min klass om verklighetsbaserade böcker som är gripande. "Bakom stängda dörrar" har jag läst och det är absolut den mest djupa och jobbigaste bok jag läst. Men på samma gång var den otroligt  bra och svår att lägga ifrån sig! Håller inte koll på antalet sidor men jag läste ut den på en helg.

Nej nu ska jag njuta av fredagen och käka lite litchie ;D Skitgott! Ha en mysig fredag!

PLUGG....



 

Imorgon har jag livsmedelskunskapsprov, så jag sitter och försöker plugga till det just nu. Känns som jag blandar ihop typ alla frukter och shit....åhhh, hoppas detta jobbiga prov går bra imorgon för jag vet inte hur mycket mer jag orkar plugga. Anledningen till att jag började plugga för 1 timme sen är för att min mobilfan inte vill skicka iväg SMS nu längre. Alla hamnar i utkast....FYFAN! Tess i min klass fick lämna in sin mobil igår för det var ngt knas med den och imorn får jag tydligen också lämna in min. Jag har ALDRIG gjort det och aldrig haft lånemobil. Vill inte lämna bort den ju, tänk om den går sönder. Äckligt att tänka på alla som haft den där lånemobilen innan och vart dom haft den.....USCH! Okej, jag får den ju fixad iaf, det är ju tanken bakom det hela.


Jag bjussar på lite bilder från tisdags när vi bakade och sålde i  butiken :)

Detta var lite av vad som såldes. Med tanke på att vi än så länge är 1:or

så får vi inte göra så mycket annat än detta. Men det är kul iaf ;D



Dessa prinsessbakelser fick jag i uppgift att göra, och dom blev ju helt
klart fina! Även om de kanske inte är exakt 8 cm breda...första gången 
jag gjorde dom så....tårta är lite lättare på något sätt.

 
Malins fina tårta :D Bra jobbat tjejen (Y)

Nej nu ska jag nog faktiskt gå och sova, jag orkar inte hålla mig vaken. Provet imorn får gå som det går, förhoppningsvis klarar jag det.


SIMHALLEN :D



Idag har jag och min underbara klass varit i simhallen :D Det var underbart för nu var det LÄNGESEN jag var i simhallen.  Vi simmade några längder och livräddade. Det gick ganska bra :P Sen blev det äventyrsbadet. Det var också väldigt roligt. Jag lever fan verkligen i vattnet, så otroligt underbart att vara sådär tyngdlös och kunna flyta runt.
Aja, jag tror nog att jag ska läsa lite nu och sen sova.
Bläääh på er och sov gott ;D <3

SÅNG MED KÖREN



Idag klockan 10 sjöng vi på gudstjänsten i kyrkan. Det gick ganska bra fast vi var väldigt få. Så jättemkt mer har jag inte gjort. Eller jo. Försökte kolla på Narnia 2 som jag fick låna av kussarna....det gick INTE bra för min DVD ville inte va med. Eller var det skivan som inte passade till min DVD. Jag vet faktiskt inte men det gick inte så bra iaf. Sen har jag bakat muffins idag och så slängde jag ihop några chokladbollar.
Just nu sitter jag och snackar om lite allt möjligt med min kära vän amanda.
Hon har haft en händelserik helg har jag hört:P
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på dirty sanchez på MTV. Haha, kul söndag va? :P


Några busiga bilder från barnvaktandet i går ;D


Annie & Erik :D Här käkar vi hembeställd pizza, mums ;D


Annie vilar sig efter en god pizza och vi har precis kollat
klart på stjärnor på is.


Han är en kille med mycket energi men även Erik blev
trött efter en fartfyllt kväll.


Bjussar på en egobild också. Usch vad jag var trött då!


Nu blir det lite läsa tror jag, har ju en engelskabok att ta mig igenom xD
NattiNattiNatti mitt herrskap! <3

BARNVAKT



Idag ska min lördag gå till att vara barnvakt åt mina 2 kusiner, Annie & Erik. Jag har myskläder på mig för dom har en väldigt skön soffa :P
Idag har jag faktiskt inte gjor NÅGONTING! Jo förrsten, jag har läst 7 sidor ur den engelska boken "Spa Wars" som är köpt från London. Första engelskalektionen jag hade i skolan efter att jag kommit hem, sa Annika att vi skulle ta med oss en bok på engelska att läsa. Alla suckade djupt utom jag. JAG HADE JU REDAN VALT UT EN BOK FRÅN LONDON! Ögnat igenom hyllor med böcker men ändå kärat ner mig i denna bok som verkar så spännande. När jag tärt mig igenom den ska ni få veta vad den handlar om och hur den var/är. Givetvis ska vi skriva en bokrecension, som man alltid får göra med typ alla böcker man rör vid i skolan.
Igår innan 19-tiden åkte pappa och jag till "området bilden" vid IKEA och så svängde vi förbi Stadium för att se dom dom hade öppet. Det hade dom! Vi gick in men blev båda förvånade över att det inte var någon där ALLS! Jo, anställda som pratade, helt ostört när vi kom in. Jag var beredd på att ha en jobbig försäljare efter mig som frågar om jag behöver hjälp med något. Så var det som tur var inte.
Egentligen var det meningen att jag skulle titta på en vinterjacka till Sälen med Molly, men när jag fick se skridskorna dom hade där så blev det som en svepande, påtryckande våg. Jag kom ihåg att AllanBrallan, vår skelögda idrottslärare, hade sagt till oss att hade man inga egna skridskor så kunde man låna från ishallen. TJOHO! Ett par 3 år gamla, svettiga och utslitna skridkor att åka runt på i 1 timme. tanken kändes inte speciellt lockande, så pappa hjälpte mig att prova ut ett par perfekta skridkor som jag skulle kunna använda flera gången om. Funderar på om man kan använda en skidhjälm också, slipper ju pengar spillas ut på det med. Jag äger alltså en skidhjälm sen innan som jag endast använder när jag åker skidor, vilket kommer visserligen bli snart....men men....
Iaf, jag hade tänkt vila mig innan vi åker iväg till the kids men jag få se hur länge jag får äran att göra det.

Ha en underbar helg nu alla där ute! <3

MADAME TUSSAUDS



 

Bilder från vaxkabbinetten:


Två av dom tjejerna som var med på bussresan till London. Här posar de
med Miley Curys.


Julia Roberts med en stol man kunde sätta sig i. Tjejen i stolen och
mamman brevid var också 2 stycken som var med på resan.


Tom Cruise, Nicole Kidman & Leonardo DiCaprio


David Beckham & Victoria Beckham. Haha, min kompis var rejält avis
på mig när hon fick se bilden eftersom hon älskar David oerhört!


Zac Efron. Det var ju tydligen en bild på hnm i senaste frida-tidningen
där dom uppmanade att man skulle åka dit och dregla på hnm....HAHA,
jag har då redan varit där! fast jag tycker ändå han kunde fått lite mer färg.


Haha, pappa <333


Haha, jag ser inte ett dugg pigg ut xD. Jag posar med Amy Winehouse ;)


Jag, lika pigg, posar med Justin Timberlake.


Brittan....


Avslutar med en bild på Charlie Chaplin.


NÅGRA MATSTÄLLEN...DEL 2



Var första gången jag besökte ett Starbucks. Jag hade ganska höga förväntningar, och blev INTE besviken. UNDERBART KAFFE!!!! Jag förstår verkligen INTE ALLS varför det inte ens finns det minsta lilla Starbucks i Stockholm....HALLÅ?! Fattar inte folk att det skulle bli det mest besökta fiket typ. För vad jag vet så finns det inget Starbucks here in Sweden.
Ett annat ställe vi besökte var som sagt Pret A Manger. Besökte vi dock endast 1 gång, vilket var synd. Vi var iväg på så mycket annat, att det mest blev närmsta resturang när vi blev hungriga. Jaja, iaf, mycket goda smörgåsar och wraps!
Pizza Huuuut! Förmodligen den godaste maten jag åt där....Mmmm....
Jag har faktiskt inte en aning om det finns ngn sån resturang i Sverige. Men det är en resturang där man bla kan äta pizzabuffé. Mmmmm, längtar tillbaka som fan! xD




Guuud, ge mig "Swedish Meatballs in wrap" igen <3


Jag på Starbucks med en "Caffé Latte" i handen.


Precis avklarad med Starbucks och det var dags för
en avslappnande kvällshopping, på bla Harrods ;)


Svårt att hålla sig ifrån Starbucks underbara kaffe.
Den kvällen på bilden drack jag en "Iced Caffé Latte
Caramel" och pappa smuttade på en varm "Vanilla Latte"


På "Pizza Hut". Haha, jag var tvungen att ta kort på
reglerna de hade på resturangen. TALK WHILE YOU EAT,
den e fan bäst ;D

Imorgon kommer lite bilder från Madame Tussauds, för jag har lite läxa jag ska klara ut nu. Pussen på er! <3

BILDER FRÅN LONDON, DEL 1



Bilder som togs precis när vi kommit fram till London då vi åkte på en sightseeing som Ölvemarks Holiday anordnade.
 
Bussen som tog oss till London:



En demonstration av en gubbe som utgav sig för att
ha sett alla hemskheter i Irak, och skyller typ allt på London-
borna.....


Lite mer blandade bilder från sightseeingen:




Bild 1: I bakrunden står London Eye som jag tyvärr inte hann med att besöka, och ngn berömd kyrka typ xD.
Bild 2: Big Ben som vi faktiskt körde förbi 2 gånger. Jag fick en lyckokännsla av att åka förbi där och se klockan på riktigt.
Bild 3: Det märktes att det var en stooor stad, bilköer hela tiden.
Bild 4: En typisk engelsk polis.
Bild 5: Haha, skönaste lillkillen satt i bussen och pekade finger åt bilarna bakom, lillasystern syns lite i högre hörnet xD
Bild 6: En "hop-on-hop-off"-buss. De är tyvärr väldigt ovanliga nu förtiden i London. fick aldrig tillfälle att åka buss över huvudtaget eftersom köerna var uttråkande, så blev bara underground och taxi när vi kom vilse.
Bild 7: Underbara London
Bild 8: Innan vi skulle passera över London Towerbridge.
Bild 9: Vi fick 30 minuters paus och man fick köpa gammalt fika som vi hämtade upp på vägen genom Tyskland....Pappa, jag och 2 andra på bussen gick istället och köpte SWEDISH MEATBALLS på Pret A Manger. De var utsökta, fats lite väl kryddiga för att likna svenska ;)
Bild 10: Vi hade vääääldig tur med vädret. Sol alla 4 dagar :D<3
Bild 11: Mer London<3
Bild 12: När vi kör över London Towerbridge, det var häftigt!
Bild 13: Vi passerar över....London Bridge tror jag.....
Bild 14: Ett häftigt hus som jag var tvungen att fota xD
Bild 15: Dom superheta rosa taxibilarna! Mer info att ge är att det finns 26 000 taxibilar bara i centralaste London.....


Men hörrni, tro inte att detta var alla bilder jag har att erbjuda, det kommer komma massor av fler från bla resturanger, madame tussauds och shopping ;)
Kanske rent av ikväll :P


JAG MÅR BÄTTRE GOTT FOLK!



Jag tänkte nu gå igenom alla hundratals bilder som knäpptes av i Londonia. Det kommer ta lite tid men jag vill att ni ska veta att domkommer upp idag iaf för jag ska fixa med det nu.
Återkommer med bilder strax alltså!
På återseende!
(bara för att låta sådär lagom artig xD)

MAGINFLUENSA......HELVETE!!!!



Yepp, jag har råkat ut för den. Var en tjej på bussen hem från london som hade magsjuka och jag blev så glad när jag kom hem och inte var smittad. Meeen givetvis kom den bara några dagar senare. Just nu har jag ett uppehåll från alla jobbiga toalettbesök....
Jag hoppas verkligen att londonbilderna kommer upp snart, jag har ju lovat er och ska hålla mitt ord.

LÅT MIG BLI FRISK NUUUUUUU!

MÅR INTE SÅ BRA :(



Får nog bli lite bilder imorn eller ngn annan dag, eftersom jag inte kunnat äta på hela dagen. Är helt utpumpad i kroppen och förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorn. Har sådär jätteont i magen och får jobbig huvudvärk varje gång jag säter mig upp. Jag vill verkligen inte missa skolan imorn, var ju så längesen man träffade och såg alla......
Men som sagt så blir det nog sova för mig snart, har inte gjort ngt under hela dagen så jag lär väll inte ha mer att göra än att sova xD
Kanske försöka få i mig ngn chokladbit innan nanandet så huvudvärken försvinner.

Inget bildinlägg denna dag heller, men förhoppningsvis imorn.
Jag har tänk lägga in bilder från dag till dag så det inte blir så många varje gång.
Hej

HEMMA ;D



Yes hörrni, nu är jag hemma igen! Kom hem igår natt och har varit helt mör hela dagen idag. Bilder kommer förhoppningsvis imorn för ikväll gäller bara vila. Jag har varit med om så mycket de 6 dagar jag var iväg. Bussresan ner var helt okej men givetvis lite seg :P Resan tog 1 och en halv dag tills vi var i england. Vi åkte anslutningsbuss klockan 4 på morgonen och var framme i Malmö 7.15. Blev bara att sova på anslutningsbussen så den resan gick väldigt snabbt. Sen fick man gå in på bussterminalen och vänta in bussen som skulle ta oss till London. Jättebra och trevligt folk på bussen som man kunde prata med helt naturligt med. För att göra resan ner kort. Vi körde över öresundsbron, genom Danmark och sedan färja över till Tyskland. Käka lunch i Tyskland och även middag några timmar senare. Vi fick även en rundvandring på kvällen i Bremen och sedan åkte vi vidare. Åkte även färja i Calais i Frankrike över till England. Var framme i London runt halv 10.

Nu skulle pappa ringa till sin syster och eftersom internet bryts varenda gång man ringer eller det ringer hit i fasta telefonen så vågar jag inte riskera att förlora detta inlägg ;D

Men men, mer skrivande kommer förmodligen imorn :)

Vi hörs!

RSS 2.0