PIERCING & KÖR



Följde med Amanda till Dynamite för hon skulle pierca sig. Det gick bra för henne och förhoppningsvis kommer jag snart kunna lägga upp en video som jag spelade in med hennes kamera när hon tog hålet. Hehe, hon var lite nervös innan men sen när det väl var över så gick det ju bra :)
Var även kören under kvällen. Vi kollade på Rent. Den var väll sådär, tror inte jag gillade den så värst mkt.


(
26 dagar kvar till London )


BAGERIET HELA DAGEN :D



Mjau, har varit hela dagen i bageriet i skolan. Vi har ju hela måndagar och halva tisdagar som vi bara bakar. Idag har vi bakat massor med olika sorters bröd. Franska, soltorkade tomater-bröd, valmofrö-bröd och italienskt bröd. Jag måste säga att idag var den jobbigaste dagen ngnsin att stiga upp! Det var så segt att jag fick lov att fråga pappa om han kunde skjutsa in mig till skolan xD. Idag gick även Jens över till IT/Media på John Bauer, en kille mindre :( Nu är det bara 3 killar kvar i klassen. Ska alla sticka helt plötsligt?! Fast det är ändå väldgt skönt att få slippa hnm, han sa att om han inte trivdes på den nya skolan så skulle han absolut inte komma tillbaka till LP. Usch vilket svin :P Givetvis fick vi med hnm på skolfotot, ska man behöva glo på hnm i ett helt år! Hade fan varit bättre om David hade varit med på kortet....David är en annan kille som tyvärr slutade första veckan typ.
Tror jag ska kolla igenom min engelska och lite svenska. Vi skriver novell i svenskan, kul kul :D

(
27 dagar kvar till London!!!)


Nu typ.....ja......Hej då! xD

MEDIA MARKT



Idag var det premiär för det nya varohuset Media Markt. Jag såg en snygg systemkamera från Fujifilm där som inte kostade mer än 1890....trodde jag xD Fick sedan reda på av en försäljare att det endast var objektivet som kostade 1890. Men men, jag är ju ny inom livet i systemkameror. Men, det blev en iaf :D En snygg och händig Canon. Kameran är nere och har inte modellen i huvudet men jag kan meddela det senare.

Idag fick vi även reda på att vi har matteprov imorn....JIPPIE!!! Jag som SUGER på matte. Men men, jag kan ju inte göra annat än att försöka mitt bästa. Men det är vid sånna här tillfällen man skulle vilja ha skyhög IQ xD Vet faktist inte vad min IQ ligger på, men sånt går tydligen att ta reda på.


Kollar just nu på "Hell's Kitchen", älskar det! :D Gordon har ju sitt humör. Tror inte jag skulle stå ut med allt skrikande. FAST, jag tror nog att dom lär sig oerhört mkt med tanke på att det inte är ngt gullegull där....
Nej nu ska jag fortsätta kolla på det. Ska även ägna mig lite åt matten & livsmedelskunskap.






31 dagar kvar till London   )

HYYYYYPPPPEER!!!! :D:D:D



Okej, jag sitter här och är även ikväll jävligt hyper!!!
Har precis gjort klart engelska läxan och druckit en kopp latte.....INTE BRA!!! Jag sitter här och typ sjunger högt, stampar (ganska lugnt ändån) med fötterna i golvet och har lite ångest. Jag vet inte vad jag ska göra nu men jag vet att jag borde sova. Bara det att sova e så tråkigt och onödigt att slösa bort sitt liv på att sova...xD Visst är det ju bra att hjärnan tömmer dagens inspiration och laddar upp för morgondagens nya, men kan man inte bara "trycka" på radera och sen fortsätta leva som vanligt. Man kan offra 5 minuter och sen ska man ha energi igen, tycker jag!
Sitter här och tänker på en massa folk som det var längesen jag träffade. Hanna, Sofie, Olivia, Mikka & massa fler, listan kan göras lång!
Dagen idag var helt okej. Datorkunskapen = seeeeg som råtta! Var ngn ***liknande kille från biblioteket och babblade typ hela lektionen idag om massor av onödiga saker och kanske ngn bra sak. Han är väldigt störande iaf! På svenskan idag så blev jag färdig med min "intervju" som jag gjort med Molly. Vi fick även ta kort på våra intervjuoffer idag och både jag och Molly blev utsatta för det xD Tess intervjuar mig och jag tror snart att hon är klar med sin intervju om mig :P
Vi blev utkörda från datorsalen idag så vi fick fan sluta 40 minuter tidigare, gött som fan! (Y)*tummenupp*(Y)
Jag tror seriöst att jag ska släcka lampan i min skalle nu innan den exploderar!!!

(  32 dagar kvar till London!!  )

Sov gott Sverige, pözz! <3

KÖREN IDAG OCH GODA NYHETER :D



Idag var jag ju som sagt ledig....om jag ens har sagt det? xD Idag var det kör, kul kul. Annars har jag inte gjort så mycket mer. :P

Josse e galen ;)




MEN!!!! Jag har en nyhet till er, folk!!!!

JAG SKA TILL LONDON!!!!!
Mjau på det! ;)

Herregud, jag ska njuta av den tiden jag är där. Det bor ju typ 7miljonerngnting där. Känns läskigt att komma till en så stor stad, är det inte Europas största tom? Iaf, får se hur att går. Den 26 Oktober bär det av mot storstaden. Någon som varit i London? Ge isf gärna tips på roliga grejer man kan göra där ;)
Herregud, ge mig Oktober NUUUU!!!!
Fast det är ju inte så länge till iofs:P

GIVE ME LONDON NOOOOOOOOW!!



Imorgon blir det kul i skolan för då får jag träffa Anton som jag inte sett på MINST 2 veckor? :P Även han (som Molly) har varit utomlands så antagligen är han brun. Men jag är inte avundsjuk längre, FÖR JAG SKA TILL LONDON!!!!
Okej, jag blev jävlit hyper av att skriva det nu. Smaka bara på ordet, om ni har lust, London......Smakar gott, huh?
Nej jag tror det snart blir sängen för mig, har blivit extra sent nu de två extra dagarna jag har haft ledigt. Men men, plikten kallar ju, inte sant? xD

<3

EN DAG MED JOANNA



Jag har spenderat min lediga dag med underbara Joanna. Senast vi sågs på stan var innan skolan så det var mycket trevligt :D Vi fikade på Kulsenskas, käkade paj båda två :D Snackade lite om barndomen. Det var två tjejer som inte kan ha varit så mycket äldre än 8 år som gick förbi oss på cafét och dom hade skor med liten klack på. Vi blev nästan lite chockade, eftersom när vi var små så fanns det ju inte sånna skor till oss på barnavdelningen. För det var ju oftast så att man tog på sig det som föräldrarna köpte och då blev det rosa kläder med hjärtan, blommor, jordgubbar och djur på. Man var ju sådär sockersöt när man var liten så då passade väll föräldrarna på att klä på söta små gulliga kläder medans dom hade chansen :P
Efter fikat gick vi in på Åhléns och luktade på parfymer och jag köpte en rougeborste, eftersom jag tappat bort min andra.
Sen gick vi till Baronen Köpcenter och kikade in lite i NewYorker. Dom hade inte fått in något nytt så vi kikade ist in i OjToy affären på övervåningen. DOM HAR REDAN FÅTT IN JULSAKER!!!!!
Det är slutet av september och hela 3 månader kvar. Joanna sa iofs att hon funderade på att köpa juklappar redan i oktober. Men jag tycker ändå det är det som gör julkänslan lite, att få gå runt bland julsakerna  och kolla på presenter. Därför tycker jag det är onödigt att börja med julsaker innan mitten av November. Eller varför inte börja med det bara i December.


Lite bilder från dagen:




            


KFF - GÖT



Ja tro det eller ej, men just nu sitter jag faktist och kollar på fotboll. Kalmar FF spelar mot Göteborg och givetvis måste man kollar hur det går för "de röda bröderna". Jag har idrott på Fredrikskans och förra veckan hälsade jag faktist på Patrik Ingelsten. För er som inte sett hnm IRL, tro mig, han ÄR snygg i verkligehten också! Blev alldelse glad inombords när han hälsade tillbaka, han e ju söt :)
Står än så länge 0-0 så önskar Kalmar lycka till ;)


Tänkte lägga upp ytterligare ett klipp idag, nämligen ett bloopers klipp med Kalmar FF som jag skrattar lika mkt åt varje gång! Enjoy ppl :D
(BTW, jag är på toppenhumör idag :D)


"JAG BLEV FULL PÅ MIN COCA COLA"



Sitter nu och kollar på reprisen av Idol och kan verkligen inte sluta skratta till denne kille Mikael Gren. Jag såg faktist just detta avsnittet i veckan på tv men det är först nu det åker upp på min blogg. Herregud, killen är ju speciell. Han har ju vad som krävs i Idol och han är originell xD Nej nu är jag givetvis så ironisk man faktist kan bli när det gäller detta.



Mikael Gren - Jag Köpte Cola


NY MOBIL



Jag fick en ny mobil av min pappa för 3 dagar sen. Egentligen var det meningen att vi skulle fylla på min mobil hos tre eftersom deras sida inte fungerade med tanke på att sidan varit ur funktion. Så när vi km in dit så var det folk innan oss så vi fick vänta ett tag. Då visade jag pappa mobilen som jag ville ha, eller iaf som jag sa att jag önskade mig. Då sa han att eftersom jag haft min mobil i nästan 3 år så kunde jag lika gärna få en ny ist för att jag i onödan laddade över pengarna på den gamla och får vänta tills det är slut. Blir lätt att man glömmer bort det. Iaf så åkte jag från stan hem med den ny mobil. En Sony Ericsson K770i:


En ny älskling i lite mindre format än den förra mobilen.




Samma dag (onsdags) när jag kom hem från stan så fick jag syn på 3 rosor i fönstret. Jag frågade mamma vem dom var till. Hon förklarade att hon hade fått dom av pappa. Jag blev lite fundersam, och sen frågade jag faktist varför. Då sa hon att han inte hade någon speciell anledning. Runt en av rosorna hängde det även ett litet papperskort. Jag läste på kortet och förstår att mina föräldrar verkligen älskar varandra. Visst tänker ni, men vad har detta med bloggen att göra?
- INGET! Det har absolut inget med min blogg att göra men det var en väldigt söt och romantisk sak av pappa att ge mamma dom rosorna. Jag vill också hitta sån kärlek i framtiden, tänk vad underbart! xD


Jag passade på att ta en bild med nya mobilkameran på rosorna och kortet.

MY CHEMICAL ROMANCE <3



Jag är medveten om att denna låt e gammal nu (nyttalbumnukillar,tack) men jag får otroliga rysningar och tankar börjar fara runt. Som första gången jag faktist hörde den, den gjorde mig på mycket bättre humör än vad jag var då. Jaja, slutpratat nu, här får ni låten:




My Chemical Romance - Famous Last Words

FEST VID SLOTTET



Tänkte skriva om gårdagen lite. Molly hängde med mig hem från skolan och vi gjorde oss iordning för en utekväll. Det skulle ju först ha varit Bistrobar, sen skulle det ist vara Corehouse och till sist blev även det inställt. Därför messade jag Tess och hon berättade att hon var vid slottet. Vi mötte upp dom och sedan tog vi oss till stationen och hängde med folk där. Tessan mådde inte så bra :/ Tess träffade sin Zacke för första gången och hade mys med hnm i kylan ;D Molly och jag gick mest runt och kollade vad som hände, alla sprang ju runt hela tiden xD
Det var en trevlig och kul kväll iaf.


Molly sov över hos mig och vi somnade väldigt snabbt eftersom vi var så jävla trötta efter allt springande på centralen xD

Idag kom Amanda förbi en sväng och vi besökte vår gamla skola Barkestorp. Vi snackade med Mia & Rolf. Olle kikade in när vi väntade på Rolf och han var också där på besök. Nu har han lite hår på huvudet iaf ;) Rolf var glad åt vårt besök och vi snackade med hnm ett tag. Sen strosade vi förbi Tempo och köpte lite gott.


Nu orkar jag inte skriva ngt mer, kollar på "Singing Bee"

Gottinatt

SKOLA AS USUAL



Mja, idag var det skola igen efter den långa apu-veckan.
Fick träffa min underbara sockersöta Molly, och det tackar jag mkt för för jag hade inte klarat en dag till utan henne.
Idag bakade vi inget nytt, förutom syltkakor och några chkladkakor. Gjorde även chokladbollar. Satan, tror aldrig jag käkat så mkt deg som idag, mådde inge vidare under resterande dag xD Kul att se när alla gick runt och smaskade på ngt i munnen.
Bussen hem från skolan var PACKAD! Typ alla slutade skolan samtidigt som vi och givetvis skulle alla på just den bussen jag åkte med. Men men, det gick iaf xD
Annars har det inte varit speciellt händelserikt när jag kom hem från skolan.
Ska till stan imon med bästaste tjejen efter skolan, så det blir fun fun :D


Läggdags om typ 10 minuter, känner mig en aning dizzy xD Night!

FRESTELSEBILD



Jag orkar inte skriva så mkt om min kväll just nu. Den var mkt mysig iaf, var med Josse & Johannes och vi var hemma hos dom båda. Förhoppningsvis går "Lånta Fjädrar" i repris, för hade verkligen velat se den xD
Skriver imon  ist, ögonlocken wont work with me!!!!!

Tänkte att jag skulle lägga upp bilden på tårtan jag gjorde min sista dag i City Gross-bageriet på APU:n

Daimtårta med chokladflis på sidorna och överst. Daim i mitten och i grädden. Chokladnougat mellan "lagren" och en söt lite "City Gross-skylt" överst. Får inte glömma de två nerstuckna chokladpinnarna i mitten och "solfjädrarna" i det vita "flanet"
Erkänn att ni blev lite frestade av denna tårta ;) Gjorde den helt själv, stolt som attan.
Den är fortfarande orörd eftersom jag var iväg nu ikväll så få smaka av den imorn ;D

Natti!

HÖSTEN 2008



 

Hello folks! Tänkte faktist skriva ett inlägg om hösten. Detta var en årstid jag för några månader fasat. Vad fanns det med hösten att gilla? Kallt, sommarn är över & att vara lättklädd funkar inte. Nu är det fan annorlunda. Hösten har en speciell lukt som endast endast hösten kan erbjuda. Händer så mkt under hösten just nu. ( Yes ppl, you all got 2 realize that autumn is here )
Mitt hjärta tänker annorlunda....
Har mycket svårt att inte tänka på dig.....
Jag har nog bara under ett år slutat bli så känslig....
Tack gode gud för det, jag är inte som folk förväntar sig att jag ska va....

Höst, höst, höst, höst.......Smaka på ordet, höst, HÖST!


Kort inlägg, med tro mig....ska välsigna er med ytterligare ett lite senare xD Detta var väll en liten vardagsblandning av dagens tankar.


SISTA APU-DAGEN



Averkade min sista dag på CG idag. Lite sorgligt faktist. fast jag får ju faktist sovmorgon imon och på söndag :D
Idag lyckades jag faktist få en plats i konditoriet, GLAD SOM FAN FÖR DET :D Vi gjorde massor av jordgubbstårtor, budapestbakelser, jordubbsbandauer, prinsessbakelser & äpple/blåbärs paj.
Brände mig dock idag på ett stick.....ont så in i helvete!!!
Eftersom det var sista dagen idag så fick vi en liten överraskning :P
Essin och jag fick göra oss varsin tårta att ta med oss hem. Jag gjorde en tårta med temat choklad och Essin en med temat jordgubbar. Jag ska ta kort på den imon i dagsljuset så lägger förmodligen upp en bild på den imorgon. Skönt, imorgon behöver jag INTE stiga upp 04.10 som jag har gjort den senaste veckan. SOVMORGOOOON!!!! :D

Kollar på ngn film på 4an just nu, "En på miljonen" heter den.
Men jag tror jag ska sova snart, är trött i huvudet. Be good ppl!

BLÄÄÄH



Egentligen har jag ingen lust att blogga idag men har inget att göra just nu och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Denna dag har varit lite mindre bra. Skitmkt att göra på CG och fick vara i bageriet typ hela dagen. Jag avlider om jag inte får vara i kondis imon. Men supersnälla Marianna skulle snacka med den andra....människan....om att jag gärna vill vara där imon. Förhoppningsvis har den där "huvudvärken" släppt och hon kan börja bli normal igen.
Lunchrasten var helt okej, Marianna fortsatte att visa mkt barnförbjudna grejer på sin mobil, fyfan vad jag gillar denna tjej och jag kommer saknar henne. Hon bor i trekanten och har 3 eller 2 barn...får fråga henne imon. Hon är iaf absolut den människan jag kommer sakna mest på CG när skolan kommit igång igen. Sista dagen imon....känns mkt underligt. Stackars Marianna trodde idag att vi hade 2 veckors praktik fast vi har ju bara 1.

Var bråk mellan B & N idag i bageriet......
B var tydligen på dåligt humör och N var inte mkt gladare hon. stackars Essin fick stå nästan emellan dom och höra bråket. Vi måste snacka om det imon.
B slängde tydligen arga blickar mot N och då brast det.....
Kan tyckas lite barnsligt kanske när man faktist har praktikanter på besök, att man inte kan gå undan och prata utan ska låta den dåliga stämningen smitta av sig på oss. Jag var iofs glad att jag sen var i samma rum som B, hade ALDRIG gått att vara i samma rum som N.


När jag säger att jag ska skria små inlägg blir det aldrig så. Antar att så fort jag faktist skriver så glöder fingrarna. Nu orkar jag inte kolla igenom "skrivmissar" så det kanske är några stavfel här och där.
Molly är hemma från Kreta nu btw :D Tyvärr var tydligen hennes plan försenat 4,5 timme:O Puss på stackars kind iaf <3


Nu = SOVA!!!!!!!!

INTRESSANT LUNCHRAST :D



Okej, jag kan seriöst inte komma på ngt annat ställe man kan ha så jävla kul på under en lunchrast som på City Gross! Marianna tror jag hon heter, satt och visade oss mkt barnförbjudna men roliga grejer som folk skickar till hennes mobil. Jag är rädd för att säga för mkt om ngn olämplig person skulle läsa min blogg, men fyfan vad vi skrattade :D Hon e fan bäst! Nina som jag jobbat med nu under 2 dagar hade tydligen väldigt ont i huvudet så hon var inte speciellt pratsugen idag. Gjorde iofs ingenting i början, men efter 5-6 timmars med ganska tyst så var det lite jobbigt. Tycker dom har oerhört störande musik i "högtalarna" i taket. Någon på lunchrasten sa att det inte var ngn risk att höra samma låt igen....det ska nömligen finnas lite över 16 000 låtar som en liten "mp3" väljer mellan. Men grejen var att dessa låtar var äckligt likt "Sims 2-musiken". Ni vet de låtarna som är på Simlish. Det låter helt sjukt, men sant är det! Idag har jag fått göra många Budapest-bakelser, spritsat wienerbröd med choklad och glasyr (kristyr) och vanlijhjärtan<3

(
Tänkte på hnm under hela tiden jag fyllde på
vaniljhjärtan <3
)


Iaf, imorgon ska jag stå hela dagen i bageriet....får se hur det går. Essin och jag (min klasskompis som också praktiserar där) gjorde muffins idag....gick väll ganska mycket åt pipan xD Vi skulle spritsa i smeten och eftersom vi inte gjort det speciellt ofta så gick det ju som det gick.....smet där det inte skulle var ngn smet xD
Vi skulle göra äpplemuffins. FATTA vad äppleklyftorna var frysta!!!! Fan rena istiden att stoppa ner handen i lådan och plocka upp några.
På tal om istid, var ute i stora frysrummet idag......MATHAFACKING SHIET!!!!! 30 MINUSGRADER!!!! Essin hade varit där förut och hon sa att det var ganska kallt där inne. Hon gick in. Jag kom efter. Hon började snabbt som attan att leta runt bland hyllorna och jag undrade varför hon skyndade så snabbt. 2 sekunder senare förstod jag varför. Jag var inne. Kallt. KALLT!!!!! Kylan bet tag i min hud på ett av de mest obehagligaste sätt jag någonsin varit med om. Jag stod stilla som en jävla betongklump för att se om jag fortfarande andades. JAG FLÖG UT FRÅN FRYSRUMMET!!! Klarade verkligen INTE av att vara där inne en längre stund. Vi skulle iaf in där för att hämta vagnar och några plåtar (stick) så tillslut klarade vi av det. Hade även lite ångest idag på morgonen. Det skulle slängas tårtor....vafan! Skitfina färgglada tårtor som inte en jävel brytt sig om att köpa....
Man hade ju faktist kunnat ha tårtkrig med dom xD


Nej nu ska jag sova, känner att jag behöver det!!! C Ya <3

"SOM DEN GÅNGEN MAN HADE APU PÅ CITY GROSS....."



Hehe, erkänna att jag lät erfaren där ;)
Nej men första dagen på min APU-plats är avklarad, och det gick verkligen skitbra.
Min handledare Benny var fan ledig idag så jag fick först klara mig med Mathias och sen med Nina. Började kl 6 på
morgonen (fråga mig inte hur jag klarade av det) och så körde vi fullt fräs till kl 14.30.
Började morgonen med att jag faktist skrämde skiten ur Nina xD Jag skulle byta om till mina bagarkläder i ett pyttelitet omklädningsrum. Vakten hade inte hunnit fixa lyse till alla rummen så jag fick byta om i mörkret med dörren endast lite öppen på glänt. Jag hörde att Nina uppenbarade sig i rummet brevid och hon hade ingen kännedom om att jag var där inne. När hon ska in och byta om ser jag hur hon rycker upp dörren där jag står tyst och sedan gapar hon rätt ut och ser ganska svimmfärdig ut xD Som tur var blev hon inte arg xD Blev nästan lite rädd där att det gick åt pipan, men jag kunde ju inte direkt hjälpa det xD


Idag har vi tillverkat 16 tårtor. Jag fick göra en alldeles egen tårta :D Vit marsipan med en röd ros och en liten länk med rosa blommor. Jag blev oerhört nöjd med den :) Om den inte är borta imon kanske jag rent av kan knäppa en bild på den. Visst var den finast men jag hoppas faktist att den är kvar än :P
Fick fylla på lite kakor där det saknades och lasta in tårtorna i kylen. Vi tillverkade en massa andra saker, tyvärr har några av produkterna väldigt taskiga namn, vilket gör att det är väldigt svårt att komma ihåg dom ^^
Jag ville knappt sluta jobba, eftersom jag verkligen trivs där. Imorgon kommer jag att få jobba i kondis igen och sen får jag hoppa in i bageriet.
Nej, nu ska jag fortsätta klia på min 18 myggbett jag fick från den där festen i lördags ( bara på mina ben )


Ha en fortsatt mysig kväll!

BILDER FRÅN LÖRDAGEN

Här är några bilder från lördagen:


Bild överst: David, Emilia, Jag & Viktor
Bild underst: Hammarsmedens "födelsedagstårta"

Okej visst, det blev bara 2 st bilder men jag vet faktist inte om jag vågar lägga upp några andra bilder än dessa. Antingen var bilderna en aning olämpliga eller suddiga så det gick tyvärr inte att få fram några fler xD

FESTEN IGÅR



Det var ju fest igår eftersom att området jag bor på fyller 30 år iår. Till början var allt lite stelt och vi fick ett häfte som det var låtar i. Maten var helt okej, det var grillbuffé. Löste av lite barnlekar medans de vuxna gjorde en tipsrunda. Efter det var det ju då dags för mat. Vi åt och hade trevligt. Sen var det dags för lekar, det var bara dom vuxna som ställde upp på ddet. Pappa blev tex en mumie xD En av lekarna var att man skulle linda in den andre i toapapper så snabbt som möjligt, helt sjukt egentligen men men...tur att det var många som kunde bjuda på sig.
Fika blev det också. Festkommitén(?) som jag var med i hade beställt en jättestor sverige-tårta. Jag kan lägga in lite bilder senare för snart kommer min farmor & Farfar och då måste man va social med dom + att jag är så sjuk just nu så jag orkar inte så jättemkt xD
det kom en ståuppare och underhöll oss. Kommer inte riktigt ihåg namnet men jag funderar på at ladda upp en av videosarna som jag spelade in när han snackade. Han var faktist lite rolig :).
Efter att han varit där var det väll mest dans för de äldre och många började bli riktigt fulla. Inte så jättekul när en 30-årig granne som har 2 barn nästan stöter på en xD Lämnade festen ungefär 23.45. Måste lära mig att lägga mig tidigt nu inför APU:n som börjar imorn.

Saknar min Mollytjej jättemkt nu :( Vill att tiden ska gå så snabbt nu så det snart är måndag igen. Veckan efter åker ju även Anton den jävlen iväg till Kreta xD Känner värsta pressen på mig nu ju ;)
Nej men förmodligen blir det kanske Kreta med Amanda nästa sommar. Skulle vara kul iaf, vi snackade om det precis efter hon kommit hem från Kreta. Vi var på exakt samma ställe på ön (jag var där juli 2007) och det gör det ju lättare att vi båda hittar i dom områdena :P

nu ska jag käka lite, hare gött!

VALLEN



I torsdags var det inspark på Vallen och väääldigt många var där. Jag, Josse & Johannes var några av dom första som kom in. Var ganska dött i början och tog minst 20 minuter innan det började fyllas med folk.
Man träffade på många ppl där inne och några man absolut inte ville se xD
Utanför vallen träffade jag Anton som var väldigt kramig och pussig. Han hade sina 2 polare Olle & Emil med sig och ngn han inte kände som hette Marcus. Hehe, han var mysig han ;) Såg dock inte ut som en 92:a utan mer som en 88:a tycker jag :S
Jaja, Olle gjorde lite saker han kunde undvikit men som tur var så lät jag hnm få reda på att jag inte var speciellt intresserad xD
Kul, kul var det iaf :D
Fick ett sms under kvällen där Molly skrev att flygresan till Kreta hade gått bra. Då var jag avis på henne kan jag säga ^^

Idag ska vi ha ngn 30-årsfest för "området" jag bor på. Drygt 55 pers som ska komma eller ngt sånt. Och, givetvis är man förkyyyyyyld! :@ Det är inte bara denna kväll jag är sur över, jag kmr förmodligen vara förkyld när jag ska göra min APU på City Gross!!!!!!!! Men men, jag ska försöka ta det lugnt och knarka medicin om vartannat.

Nu orkar jag inte skriva mer, shoooo!!!

PADDLING PÅ IDROTTEN



Idag var en mycket rolig och intressant skoldag. Idrott första timmen och det blev paddla kanooot :) Kan säga att det var pisskul! Jag, Molly och Anton klev i först av alla i en kanot som redan stod framme på bryggan. Det var hemskt vingligt att kliva i kanoten och givetvis fick jag göra det först xD När alla satt i och vi skulle börja "ro" så var det lite osäkert just hur man skulle "ro" så vi åkte först in i en vass, men tog oss sedan ut på färd. När vi passerat bro nr 2 (tror jag) så såg vi 2 killar stå vid "gräskanten" och slängde i träbackar för att de skulle bygga en kanot dom också:

Ena killen: Nu ska vi också bygga vår egna kanot.

Molly: Jaha!

Jag: Det kommer aldrig funka om ni inte har rep. Det är ju även hål i backarna, dom kommer aldrig att flyta!

Ena killen: Har ni något rep att erbjuda då?

Molly & Jag: NEJ TYVÄRR!

Vi var tvugna att skrika lite extra högt eftersom vi vänt kanoten och var på väg under bron igen. Några sekunder senare fastslog både Molly & jag att killarna var mkt söta. Stackars Anton fick även lyssna när vi snackade om Vaniljhjärtat & Chokladtoppen. (kodnamn på 2 söta killar vi gillar, dock inte dessa killar jag pratat om nyss)

Just ja....idag var jag lite taskig mot Molly innan svenskan xD
Molly såg sin Chokladtopp gå in i biblioteket med 2 andra kompisar. Jag hade inte riktigt hunnit se hans ansikte helt och ville därför göra det. Jag började gå mot biblioteket och Molly rusade efter mig, allt för att kunna stoppa mig. xD
Väl inne i biblioteket stannade jag till och kollade på honom, Molly gömde sig nästan bakom mig.
Haha, ja sen ska jag nog inte berätta så mkt mer om vad vi gjorde ;P

Givetvis gick jag förbi mitt Vaniljhjärta på väg från idrotten till skolan, oskinkad och allt. Lyckat.
Jaja, han hälsade iaf :D

Som sagt, paddling i Kalmars "stadsnatur" är faktist fantastiskt mysigt. Sen får jag inte glömma att lägga till.....Ilikevaniljhjärtat.


Ha en fortsatt trevlig kväll framför Idol nu, det ska jag iaf! <3

BAGERIET HELA DAGEN



 

Yes, har varit i bageriet hela dagen i skolan idag. Fatta vad skönt det är att slippa lektioner under en dag som måndag. Man är så jäävla trött och har ångest över att man har en hel skolvecka framför sig så det är jag väldigt glad över. Idag har vi bakat frallor, karriärbräck och pumpafrö-bullar. Vi bakade till terminens föräldrarmöte och då stod vi för alla 1:or + deras föräldrar xD
Vi bakade även vetelängder. hade inte en aning om att man klipper dom för att få till "flätan". Trodde seriöst att man flätade dom. Fast har ju aldrig bakat sånna så vad vet jag :P
Efter bakandet innan vi slutade så sa Thomas att alla (23 elever) fick ta med sig 20 brödbullar var. 20 BULLAR! FATTA HUR MÅNGA DET ÄR! Ett bevis på att vårt arbete under dagen varit flitigt. Imorgon blir det intressant att se vad vi ska göra för ngt.

Snackade med Manne idag, haha han var ju lite speciell xD Orkar inte förklara vem han är men kan ju säga att han är förlovad med en tjej som går 9an nu. Han går 2:an på B&F. Jaja, han var väll helt okej kompis....skrämde skiten ur mig när han gick förbi mig bara...hatar när folk plötsligt gör ngt man inte är beredd på.


Okej, måste bara säga att jag börjar gilla "Vaniljhjärtat" mer och mer. Fast nu har jag inte sett hnm på flera dagar :(
I think i'm going crazy!!!!!! Han<3


Lägger in en söt bild på Molly & Mig som snälla Anton tog idag.

Molly & Moi <3



Nu blir det väll att ta det lugnt, ska snart nana tror jag.


RSS 2.0